Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elfogadnátok egy ilyen férfit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogadnátok egy ilyen férfit?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elfogadnátok egy ilyen férfit?

Paraszt, sok földje (100 hektár), állata van, februártól novemberig a földeken dolgozik , van biztos bevétel, nagyon normális, kedves, udvarias stb . És ha odakerülnék akkor venne neked egy tanyát és oda költöznétek. Csak sokat kell neked is dolgoznod, a földeken traktorozás, szántás , vetés aratás.Neked is sokat kéne dolgozni, a földeken februártól novemberig, bár így több időtök lenne ,mivel ketten csinálnátok. A parasztnak egy átlagos a kinézete, de a lelke nagyon jó. Évi legalább 10.000.000 Ft bevétel lenne, de nagyon sokat kell majd dolgoznod.

Ti benne lenétek a munkában?

Csak átlagos a kinézete, de a lelke nagyon jó.

2012. okt. 26. 17:49
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
Én benne lennék.
2012. okt. 26. 17:50
 2/33 anonim ***** válasza:
100%
Na végre! Most egy igazi férfit ismertünk meg, nem egy elveszett szerencsétlent!
2012. okt. 26. 17:51
 3/33 anonim ***** válasza:
100%

Én városi gyerek vagyok, szóval tőlem ez távol áll. Egy szobanövényt sincs kedvem gondozni, nemhogy ekkora földterületet.

Sajnálom, de nekem ez az életvitel nem vonzó, viszont biztos vagyok benne, hogy van aki szeretné.

Az, hogy az illető paraszt, most nyilván a szó normális értelmében, nem sokat számítana, engem egész egyszerűen ez nem vonz. (sokat dolgozok a lakásban, házimunka, stb cégeknél, szóval nem vagyok lusta, nem a gép előtt csüngök egyfolytában, csak ilyen fajta munkához nekem nem lenne kedvem, sajnálom)

21L

2012. okt. 26. 17:54
 4/33 anonim ***** válasza:

de durva hogy sokat kéne dolgoznod havi kb 1 milláért :)

"manapság senkit nem érdekel semmi, csak is a pénz, meg a haszon

nekem is mindegy hogy szeretlenül sz,pod le a f.szom"

2012. okt. 26. 17:54
 5/33 TOMAtm ***** válasza:

jó hogy hallani ilyenekről!vidéken VALÓBAN sokat kell dolgozni,kora hajnaltól késő estig van mit csinálni....ez tényleg embert próbáló feladat,sokszor csak pár óra alvással....

én meggondolnám 2 szer is,de ha szeretitek egymást akkor persze!és most nem a pénzre gondolok hanem arra h tényleg szeretitek egymást.

a másik meg h,ha bedől ez a tré ország nektek biztos lesz mit enni....

2012. okt. 26. 17:55
 6/33 anonim ***** válasza:
100%

Én nem félek a munkától,de annyira sokszor megemlíted, hogy "sokat kell dolgoznod!",hogy kicsit olyan mintha egy munkásasszonyt keresnél a tanyádra,nem egy párt!

"Csak sokat kell neked is dolgoznod,"

"Neked is sokat kéne dolgozni, a földeken februártól novemberig"

"de nagyon sokat kell majd dolgoznod. "

Én egyszer is megérteném!

2012. okt. 26. 17:55
 7/33 anonim ***** válasza:
100%
csak nem a tV-műsor adta a kérdést?:)
2012. okt. 26. 18:01
 8/33 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva, nem nagyon. Nincs szó lenézésről, vagy bármi ilyesmiről, csak egyszerűen nem tudnék huzamosabb ideig végezni kétkezi munkát. Valószínűleg 2 hét alatt kikészülnék. :)
2012. okt. 26. 18:07
 9/33 anonim ***** válasza:
nekem bejönne az ilyen munka, amíg nem kell emberek közt lennem, pedig Pesti vagyok, itt is halok meg remélem.
2012. okt. 26. 18:09
 10/33 anonim ***** válasza:
En ilyenben nottem fel. Alig vartam h egyetemre jarjak h vegre elszabaduljak a tanyrol. Sajnalom de sosem mennek vissza.
2012. okt. 26. 18:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!