Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadnátok egy ilyen férfit?
Sziasztok!
Elfogadnátok egy ilyen férfit?
Paraszt, sok földje (100 hektár), állata van, februártól novemberig a földeken dolgozik , van biztos bevétel, nagyon normális, kedves, udvarias stb . És ha odakerülnék akkor venne neked egy tanyát és oda költöznétek. Csak sokat kell neked is dolgoznod, a földeken traktorozás, szántás , vetés aratás.Neked is sokat kéne dolgozni, a földeken februártól novemberig, bár így több időtök lenne ,mivel ketten csinálnátok. A parasztnak egy átlagos a kinézete, de a lelke nagyon jó. Évi legalább 10.000.000 Ft bevétel lenne, de nagyon sokat kell majd dolgoznod.
Ti benne lenétek a munkában?
Csak átlagos a kinézete, de a lelke nagyon jó.
100 hektár az nagyon soknak hangzik... de igazából az "csak" egy négyzetkilométer.
Írhattad volna azt is, hogy van 1 millió négyzetmétered, az még durvábban hangzana.
De miket termelsz, hogy 100 hektáron ekkora bevételed van, csak nem mákot? :)
Utolsó a 100 hektár a kisgazdának számít ,akik még nem bérmunkással dolgoztatnak, és állandóan ők csinálják, számít itt a faluban én vagyok a második legnagyobb földbirtokos, paraszt. A faluban 3500 hektár föld van.
1 ha föld kb 500.000 Ft-től van 1.500.000 ft vagy még így tovább. ig.
Aki nem falun él az nem tudja ,hogy mennyit ér a föld.
Utolsó nektek hány hektár földetek van?
Vagy ha nem értesz ,hozzá akkor ne okoskodj.
klasszikus:
http://www.youtube.com/watch?v=UnhVXgjdfec
(mellesleg mi szégyellni valód van ebben? elég rendes kereseted van (gondol ez azért termény függő is), és értesz a földműveléshez, hol lenne itt a gond?)
Ne foglalkozz a 20:49-essel, nem tudja mi merre, mennyi. Én egy olyan mezőgazdasági cégnél dolgozom ahol 3000 hektáron gazdálkodunk, aki nem dolgozik ebben az nem tudja milyen rohadt sok műtrágya, vegyszer, vetőmag kell pár hektárhoz is ill. milyen sok gázolaj elfogy egy szezonban. De ha ügyes az ember és az időjárás is kedvez, nem mint idén, akkor hoz is a konyhára. 100 hektárt már érdemes az embernek magának megművelni, eszközöket vásárolni hozzá, nekünk csak 30 ha van (mármint a családomnak) de azt érdemesebb kiadni bérbe.
Sok sikert a pártaláláshoz és jó pihenést a jövő szezonig!
Üdv! 28/F (szintén zenész)
Nem tudnám ezt csinálni, más közegben is nőttem fel, a végzettségem is jogász, az meg mi a fenét tudna kezdeni a földeken? Szégyen nem szégyen én alkalmatlan lennék rá.
Arról nem beszélve hogy a 10.000.000-ból mennyi a tiszta haszon? Nem kötekedésképp ezt az egészet is lehet akár fenntartásra fordítani, szóval mennyi lenne ebből az amit a pár magára költhet?
Szia!
Mikor milyen a haszon, de a pénzt újra befektetjük,pl.: gázolajba, földekbe.
Időpont ma 17:11
Nem a XVIII.században vagyunk. A mai világban nem ilyenek a mezőgazdászok. Én ilyet nem ismerek.
Ez egy sztereotípia.
18-as vagyok én sem tudom honnan szedte ezt az előttem szóló, sok földművest ill. mezőgazdasági dolgozót ismerek de a többségük jó ember és szereti a családját. (ok vannak kivételek)
Az meg szerintem tény hogy nincs könnyű dolga a kérdezőnek sok lány nem vágyik arra hogy folyamatosan fizikai munkát végezzen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!