Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elfogadnátok egy ilyen férfit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogadnátok egy ilyen férfit?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elfogadnátok egy ilyen férfit?

Paraszt, sok földje (100 hektár), állata van, februártól novemberig a földeken dolgozik , van biztos bevétel, nagyon normális, kedves, udvarias stb . És ha odakerülnék akkor venne neked egy tanyát és oda költöznétek. Csak sokat kell neked is dolgoznod, a földeken traktorozás, szántás , vetés aratás.Neked is sokat kéne dolgozni, a földeken februártól novemberig, bár így több időtök lenne ,mivel ketten csinálnátok. A parasztnak egy átlagos a kinézete, de a lelke nagyon jó. Évi legalább 10.000.000 Ft bevétel lenne, de nagyon sokat kell majd dolgoznod.

Ti benne lenétek a munkában?

Csak átlagos a kinézete, de a lelke nagyon jó.

2012. okt. 26. 17:49
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Ez a baj, ha valaki megtudja már menekül is el.
2012. nov. 24. 14:35
 22/33 anonim ***** válasza:
GAZDA FELESÉGET KERES.... Nézd meg a műsorban is, hogy teli vannak a gazdák pénzzel! Nem véletlenül...
2012. dec. 9. 12:28
 23/33 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem mennék bele, mert utálom a tanyát és a természetet. Én maradnék inkább a városban. :)
2012. dec. 9. 12:28
 24/33 A kérdező kommentje:
Csak a mai világban nem lehet jó munkás,tanyasi, szép, házias feleséget találni.
2012. dec. 9. 12:40
 25/33 anonim ***** válasza:
Elfogadnám, de nem azért, mert ilyen sokat keres, vagy mert "dolgozhatnék" mellette, hanem mert tetszik, megszeretem és vele akarnám leélni az életem. Az meg elég érdekes, hogy ennyire kihangsúlyoztad, hogy "sokat kell dolgozni", olyan mitnha te inkább csak munkára keresnél nőt, akit néha meghúzhatsz. Oké, hogy legyen dolgos, de kérdező, ha neked tetszik egy nő, akit eltudsz képzelni magad mellé társként és tegyük fel nem bírja annyira az ilyesfajta munkát, otthagyod? Annak ellenére, hogy szereted és jól megvagy vele kidobnád, csak azért, mert nem bírja elvégezni a földön lévő munkákat? Csak mert ebben az esetben szerintem ne nagyon várd az igazit, mert tudod a nők van, amit hamar megunnak. Kérdésedre a válasz: elfogadnám, ha nem csak munkára kellenék neki, mivel én is vidéken nőttem fel,igaz nem tanyán,de nagyjából tudom hogy mennek a dolgok, viszont én a testi adottságaimból kiindulva(164 cm/50kg) nem nagyon bírnám ezt olyan sokáig csinálni, mert sajnos hamar elfáradok és lehet nyáron 40fok melegben ott döglenék meg a föld közepén. De, ha bírom és élvezem akkor csinálom, pláne, ha vannak állatok is, mert én inkább azokkal szeretek foglalkozni.
2012. dec. 9. 13:10
 26/33 A kérdező kommentje:
Anyám miatt elvárás,hogy tudjon sokat dolgozni.
2012. dec. 9. 13:38
 27/33 anonim ***** válasza:

Nem. Kizárt.

Nem azért, mert sokat kell dolgozni, nem azért mert tenyeres talpas "parasztasszonynak" kell lenni, mert az anyósnak meg kell felelni...stb.

Azért mert egyértelműen látszik, hogy ez egy olyan kapcsolat, ami nem kompromisszumokon és kölcsönösségen alapul. Itt egyvalaki akarata érvényesül, a másiknak meg alá kell vetni magát. Ez egy munkahely. Ez egyvalaki élete, amihez a másiknak idomulni kell. Ezután a kérdésem: a férfi miben fog alkalmazkodni a nőhöz?

Az, hogy a nő mit szeretne, mi az érdeklődési köre az nem fontos? Csak a malac ki legyen ganajozva?

Magamból kiindulva: átlag lány vagyok, szeretnék a végzettségemnek megfelelő beosztásban dolgozni, a diplomámat nem csak nézegetni. Feltételezem, erre egy ilyen férfi oldalán nem sok esélyem lenne...

Van hobbim is és elárulom, nem a kukorica morzsolás. :)

Részemről egy ilyen kapcsolat önfeladás lenne.

Az pedig különösen nem tetszik, hogy valaki leparasztozza magát. Földműves, gazdálkodó, akármi, de ne nevezze már magát olyan néven, amihez pejoratív jelentés (is) társul.

A kérdés egyébként gyanús, olyan kitalált szaga van.

2012. dec. 9. 16:17
 28/33 anonim ***** válasza:
Édesanyád fog együtt élni a feleségeddel, vagy Te? Miköze anyádnak ahhoz, hogy te kivel éled le az életed? Már ne is haragudj, de ha azt várod, hogy édesanyádnak feleljen meg a nő, akkor egyszerűbb őt megkérned, hogy élje le veled az életed és dolgozzon a haláláig, mint egy ilyen nőt keresni. Van egy csomó igényed, de te mit adsz cserébe? Egy fejedre nőtt anyát, aki élete végéig, csak cs.szegetni fogja a feleséged? Ebben az esetben nem hiszem, hogy sokan vállalkoznának erre a feladatra.
2012. dec. 9. 16:27
 29/33 AndreaMariann ***** válasza:

Én elfogadnám,hiszen mindenem a munka,és sajnos nem régen költöztem fel Budapestre,mert ott,ahol éltem,munka nem volt,de a tiszta,csodás levegőre,és a csendre nagyon vágyom.

Mindenki máshogyan áll hozzá a munkához,én éppenséggel imádom,a munkát,a rendet és a tisztaságot,szeretek főzni,és azt vettem észre,hogy a mostani,már az én korosztályom sem nagyon szeret dolgozni,főzni meg aztán végképp nem is tud.Furcsa ez nekem.Mezőgazdaságban viszont még nem dolgoztam,de tizenkét órákat állok a gyárban,itthon pedig én vezetem a háztartást,úgy hogy biztosan megállnám a helyem.Az állatokat is imádom,és a kinti munkát is.

Nos,ennyi dióhéjban.:)

23/N

2013. jan. 6. 20:22
 30/33 AndreaMariann ***** válasza:
Viszont azt elfelejtettem,hogy a szerelem is kell egy feleség szerephez,akárhol is legyen,akárkivel is legyen,akármit is kell munkálkodni mellette.:)
2013. jan. 6. 20:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!