Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek egy mezőgazdászal?
Nem jönnék összes mezőgazdásszal. Világ életemben városban éltem. Nem hagynám ott a várost. Ott van a munkahelyem, a barátaim, családom stb. Itt van lehetőség étterembe, moziba, cukrászdába menni. Úgy sétálni, hogy nem lépek bele a tehénszarba. Különböző sportolási lehetőségek, különböző programok.
Illetve, városi lányként szinte minden állattól félek. Tehén, bárány, tyúk, kacsa, liba, ló, béka stb. :D szóval nem érezném jól magam egy tanyán, ahhol hasonló állatok vannak. Soha életemben nem kapáltam. Van egy kicsi udvarunk, be van füvesítve, azt lenyírom mert 10 perc alatt végzek az egésszel.
Arról nem is beszéltem még, hogy nekem fontos hogy a párommal minőségi időt együtt tudjak tölteni. Az meg úgy nehéz hogy az év 3/4-ben egy munkagépen zötykölődik a földeken.
Nincs semmi bajom a mezőgazdászokkal, mert szép amit ők csinálnak. De együtt élni nem tudnék velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!