Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti összejönnétek egy mezőgazdá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek egy mezőgazdászal?

Figyelt kérdés
Hogy viselnétek hogy az év 3/4ében szinte csak aludni megy haza? Valamint megtudnátok szokni a tanyán élést?

2020. máj. 3. 21:31
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
36%

7

Inkàbb összejönnèk egy paraszttal mint egy magad fajta vàrosi sötét korlátolt suttyóval.

2020. máj. 3. 22:31
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Imadok egyedul lenni, szoval idealis lenni. Pestikent meg kifejezetten erdekelne a szakmaja. Nemreg koltoztem videkre es semmit nem sikerult eddig termelni. Talan a hobbimba tudna segiteni a legeny :D
2020. máj. 3. 23:04
 13/24 anonim ***** válasza:
29%

7. Budapestikent irom, hogy azzal hogy panelprolinak jatszod magad nem lettel hitelesebb vagy tobb. Sot szerintem baromi gaz hogy egyaltalan ilyen emberek elnek az en varosomban. Se a varosban de mar videken se latnak szerintem sokan szivesen. Rescpect csak ellenkezoleg. ;)

Sekkfej

2020. máj. 3. 23:07
 14/24 anonim ***** válasza:
30%

Amugy hetes nagyon gaz vagy 😅😂 az meg a masik hogy a többiek sem tudnak valami sokat... egyrészt farmok és zöldség termőhelyre mar a várostól 1-5 km-es körzetben vannak vannak 10-20 km körzetben is a magyobb farmok! Mert nem fogjak a zöldségeket 200 km-re meg termeszteni! Meg mi az hogy az év 3/4-ben aludni menne haza?! 😅😂 nagyon sötétek vagytok és teszitek magatokat okosnak!

Arról ne is beszéljünk hogy itt nagyon sok terület is van mármint mezőgazdaszból! Igen vannak vidéki helyek is de pl ahogy írtam pesttől pár km-re is nagyon sok a mezőföld... 😓 es a többi város közelében is... pl ahol én élek vidék ott a városból ki érve pár kilométerre mar sorban vannak a termőföldek és ha be megyek egy nagyobb városba ott is lehet látni őket... valamint arról ne is beszéljünk hogy az ilyen nagyobb helyeken az embereket szalitjak az meg a masik hogy 100km-et 1 ora alatt meg lehet tenni... 😳😳😳😳 ők sem reggeltől késő estig dolgoznak hanem 8-10 órában... és még annyi hogy sokkal többet is keresnek mert úgymond nagyon hiányszakma!

2020. máj. 3. 23:16
 15/24 anonim ***** válasza:
80%
14-es, szívem, konkrétan a kérdező írta az év 3/4 részét, abból indultunk ki :).
2020. máj. 4. 00:48
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésedet egy kicsit kibővíthetted volna. Látod, itt mindenki tanyára gondol, pedig nem törvényszerű,hogy a mezőgazdász tanyán él.

Sőt, a mezőgazdász alatt én konkrétan felsőfokú végzettséggel rendelkező szakembert értek. Te pedig úgy gondolom mezőgazdasággal/gazdálkodással foglalkozóra gondolsz.

A mezőgazdász munkahelyen, munkaidőben dolgozik, míg a gazdálkodó saját gazdaságában, éjjel-nappal.

Jól ismerem ezt a munkát, a családomban is van gazdálkodó.

Kérdés..mennyire vonna be Téged is a munkába?Vannak olyan ismerőseim ahol a férj gazdálkodik,a feleség pedig munkahelyes, pl. óvónő, jogász, szoc.munkás. Ezekben a családokban a feleség besegít ugyan, de annyit, amennyit a saját munkája és a háztartás, gyermeknevelés mellett elbír, pl. gyümölcsszedési szezonban.

Az viszont teljesen más helyzet ha aktívan részt vesz mindkét fél a gazdálkodásban. Ezt eleve fizikailag bírni kell,és érdeklődéssel kell lenni a gazdálkodás iránt.

A két élethelyzet nagyon különbözik.

Egyik sem igazán jó, munka/család mellett besegíteni nem könnyű, de ha csak időszakosan kell, esetleg elviselhető.

Szabadságra, nyaralásra nemigazán lehet számítani, aki nagygazdálkodó annak szinte egész éve foglalt.

Ráadásul itt nagyon összhangban kell lenni a két ember kapcsolatának hiszen a nap 24 órájában együtt dolgoznak.Itt nincs haragszomrád, kommunikálni kell akkor is. Az összezártság eleve nehéz, nem mindenki tudja viselni.

Szóval nagyon meggondolandó...

2020. máj. 4. 08:25
 17/24 anonim ***** válasza:
Igen.
2020. máj. 4. 08:26
 18/24 anonim ***** válasza:
# bocs' előző vagyok, figyelmetlen voltam..tanyán élést kérdeztél.Mennyire ellátott a tanya?
2020. máj. 4. 08:27
 19/24 anonim ***** válasza:
60%
Ha beleszeretnék, akkor igen, és vállalnám a nehézségeket.
2020. máj. 4. 09:36
 20/24 anonim ***** válasza:
52%
Hová tünt a válaszom,és miért?
2020. máj. 4. 09:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!