Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyaralnátok úgy egy nővel, hogy csak barátok vagytok?
Volt kolléganő még tavaly felvetette, hogy ha szakít a pasijával, és nem lesz más, akkor mehetnénk együtt nyaralni mint barátok. Én mondjuk párszor mondtam, hogy lehetne több is, de arra mindig volt valami kifogás, kollégákkal nem, meg hogy én kavartam egy másik kolléganővel, aki állítólag még mindig odavan értem stb. De tudom, hogy itt más is van, 48 évesen még mindig a szőke hercegre vágyik, meg legyen azért pénze is.
Immel ámmal beszélünk, telefonozunk, de tudom, hogy én csak unaloműző vagyok, mert csak akkor hív, ha munkahelyén olyan részen van ami egyhangú, egyedül van és lassan tellik az idő. Otthonról szinte sosem. Mióta bezárt a cégünk, 1,5 éve, azóta 1x találkoztunk. Elfogadtam, és már nem töröm magam érte.
Akkor úgy voltam vele, hogy ebből a nyaralásból úgyem lesz semmi, erre a héten már küldött pár képet a lehetséges utakról.
Nem mondom, hogy nem lenne kedvem elutazni Egyiptomba, mert tetszik a misztikus kultúrája, és tudnék is rá pénzt szánni, persze az ő részét maga fizeti, de így inkább azt érzem, hogy csak kihasznál ismét, és kicsi az esély, hogy a nyaralás alatt közelebb kerüljünk egymáshoz. Meg júniusi utazás lenne, addig meg mivan ha talál valakit?
Ti elutaznátok így is, vagy milyen szöveggel bújnátok ki?
Hát ha mennél és Neked sincs kivel akkor miért ne? Nem lesz semmi, ezt már tudod.
De ez barátságnak se mondható.
N 31
Te miert nem tudsz ugy gondolni ra, mint egy random haver, jelen esetben utitars? Sosem fogom megerteni egyes ferfiaknak ezt a maniajat, ha valakit nem lehet megdugni, akkor nem is letezik🤣
Nyilvan nem mennek el akarkivel es nekem sem ugy hangzik ez a sztori, mintha egyaltalan baratok lennetek, de mondjuk volt mar 1-2 olyan haverkollegam, akivel siman elmentem volna, mindenfele hatso szandek nelkul, csak az utazas kedveert. Azert Egyiptom szerintem eleg izgalmas dugas nelkul is… De ha nem vagytok annyira joban, akkor ne menj vele, plane ha vegig ezen pattognal magadban, hogy nem szexel veled.
Ezt neked kell tudni mennyire éri meg.
Lehet engedné magát megdugni.
Ha őszinte voltál vele, tisztában van a szándékaiddal.
Amúgy nem hozna magára "bajt". (szerintem)
🤦🏻♀️
Ha nem akarsz menni, mondd, hogy nem mész, ha menni akarsz, tudd, hogy nem lesz szex ès ne hisztizz ezen többet!
Felnőtt férfikènt ezt tudnod kellene.
Ahhoz pedig nem nagyon van közöd, hogy utasít el. Elutasít és kész. Nem kell itt kifogásokról beszélni meg méltatni, hogy a szőke herceget várja. 48 évesen sem elrugaszkodott elvárás, hogy vonzódjunk az illetőhöz, és legyen szilárd egzisztenciája. Ennyi idősen meg már a ruppótlan férfiak gyártják a kifogásokat, hogy miért azok…
Imádom, mikor alap dolgokat “szőke hercegnek” állítanak be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!