Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Fiatal nőket felizgatják a tapasztalt férfiak" hazugságot nem a kapuzárási pánikos öregedő pasik terjesztik?
39
Ez igy korrekt, de amikor a kövér, lepukkatn, csóró-es is huszonéves nőt akar, az roppant kínos. Aki ebben a korban jól tartja magát, annak fiatalabb korában sem voltak gondjai. Az incikékre nem fognak ragadni a nők, csak mert öregek is lettek még pluszban.
Biztos vannak, akiket izgat, se legtöbbjüket szerintem inkább a pénze, mint a külseje/farka.
F
Az elozo parom 17 evvel idosebb nalam, 22-39 volt a felallas. Mar tobb, mint 4 eve kulon vagyunk, igy utolag visszanezve, nem igazan tudom, mi fogott meg benne. En epphogy elkezdtem dolgozni, kulon koltoztem a szuleimtol, szerettem eljarni baratnozni, bulizni. O meg eppen kilepett egy 14 eves kapcsolatbol, alsos kisgyerekkel. Total nem illettunk ossze, hozzaszokott, hogy foznek mosnak takaritanak ra, en meg nem voltam hajlando haziasszonykodni.
Kicsit benne van az is, hogy nekem elotte kusza kapcsolataim voltak, amiket nehezen tudtam lelkileg elengedni, o meg ezt hasznalta ki. 22 eves naiv kislany voltam, o meg majdnem 40 eves meglett ferfi. Uralkodni akart folottem, birtokolni, feltekenykedett, ha ivott, rettento csunyan beszelt/viselkedett velem, egyszer ossze is verekedtunk. Vegul masfel ev utan vege lett, sajnos nem hamarabb.
Jelenleg jo par eve a ferjemmel vagyok, o “csak” 11 evvel idosebb nalam, 28-39 evesek vagyunk, de soha nem ereztem az elmult nehany ev alatt azt, amit az exemnel. Soha nem nyomott el, nem ereztette, hogy mennyivel fiatalabb es tapasztalatlanabb vagyok nala. Ellentetben ugyebar a volt parommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!