Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Fiatal nőket felizgatják a tapasztalt férfiak" hazugságot nem a kapuzárási pánikos öregedő pasik terjesztik?
Kommented alapján szerintem téged valamiért sért az, hogy vannak fiatal nők, akik idősebb pasikkal vannak együtt, így most megpróbálod hitelteleníteni a témát
Nem,csak veled ellentétben én meg a 18as egyrészt nők vagyunk, és ne haragudj érintetként hadd tudjuk már kihez vonzódunk! másrészt nekem aztán nem fáj az se ha azt akarod hinni hogy az ég zöld, attól még nem lesz igaz. És nem tagadtam hogy van akinek az idősebb korosztály jön be, én azt mondtam hogy közel sem olyan gyakori mint szeretnétek hinni
21.
Vágod, hogy ezzel csak igazoltad a másik válaszoló ellened irányuló provokációját? Nem volt jó ötlet.
23.
Ez is volt a cél, köszi a visszajelzést.
Nekem teljesen mindegy, hogy ti kihez vonzódtok. Azt a kommentet azért írtam meg, mert a nőtársad arra kezdett el utalásokat tenni, hogy az idősebb pasi-fiatalabb csaj felállásban a pénz dominál az esetek többségében. Ez az érv még elfogadható lenne akkor, ha pl. 30 éves nő - 65 éves pasi felállásról lenne szó. A véleményt tehát vitatom, de tiszteletben tartom.
Bár, ami azt illeti:
Felőlem hihetsz (hihettek) abban is, hogy a 20 évesek többségében a pénz miatt vannak a 40-es manusokkal, de ezzel inkább a fiatal nők hitelességét ássátok alá, hogy már ebben a korban megjelenik az aranyásás.
A nő egyébként - ezzel most nem fogsz egyetérteni, de szubjektív véleményem szerint így van - ahhoz vonzódik, aki vonzalmat vált ki belőle. Azt meg nem ő fogja megválasztani. A párkapcsolatok több esetben nem logikusak. Butább, bunkóbb, idősebb, előnytelenebb külsejübb stb. pasikkal is vannak együtt nők, mint akikkel eredetileg tervezik, mert valami vonzalmat váltottak ki belőlük azok a fickók.
Valójában velem sem volt logikus összejönni. Ezt maga az exem vallotta be. De vonzódott hozzám, így nem volt mit tenni.
"de ezzel inkább a fiatal nők hitelességét ássátok alá, hogy már ebben a korban megjelenik az aranyásás."
Minden korosztályban vannak kihasználós nők. És férfiak is.
Javarészt igen, és a p*dofilok. YT-on van pár ilyen csatorna, ahol ilyen beteg agyúakat fognak el. "Zseniális" dumákat tudnak összedobni, mint hogy ők csak válaszoltak egy érdeklődő tini (aka 11-13 éves) kérdéseire, a csaj kezdeményezett... Stb. (Nyilván nem így volt.)
Na, akik rendszeresen a náluk 10+ évvel fiatalabbakra buknak, azoknak is valami hasonló torzulás lehet az agyukban, leginkább az irányítás, dominancia vonalon. És nem arról beszélek, ha egy ilyen kapcsolat előfordul, a többi meg azonos korosztályból volt. Amikor egy egyértelmű minta van arra, hogy az illető 10+ évvel fiatalabb nőket hajt, annak oka van.
Az igazság az, ahogy írták, hogy alapvetően, egy egészséges, normális pszichével megáldott ember a saját korosztályát találja vonzónak, ±5 év nagyjából (ahogy idősödik az ember, ez kitolódhat). Nyilván kivétel akadhat, káros aberrációk nélkül is, de baromi ritka, és az esetek többségében a fiatalabb fél is 25 év feletti ebben az esetben. És igen, a nők is, akik ilyenbe belemennek pszichésen nincsenek rendben általában. Nyilván egy kiegyensúlyozott, rendezett mentális állapotú 18-25 éves nem fog vonzónak látni egy 35+osat.
Ha a tapasztalat alatt viszont azt érti a kérdező, hogy nem egy szobanövény, nyitott a világra, spontán, képes az emberekkel kommunikálni, és volt már kapcsolata korábban, akkor igen, ez nyilván vonzóbb, mint valaki, akivel soha semmi nem történik, és soha nem csinál semmit.
De nem mindegy milyen mennyiségben. 20 évesen az ember még tanul, dolgozik, jobb esetben a szüleik tartják el. Ebben a korban kellene a kapcsolatoknak a legőszintébbnek lenni, ami még NEM a pénzről szól.
Az aranyásásnak inkább a 20-as évek végén, sőt: inkább a 30-as években kellene előjönni, abból az okból kifolyólag, hogy a nő keresi azt a pasit, aki mellett el tud köteleződni, jó életet akar biztosítani magának, meg a születendő gyereknek (ha lesz).
Az aranyásók sosem voltak, és sosem lesznek a szívem csücskei, de megértem őket.
Aki viszont már 20 évesesen is a pénzre hajt, és emiatt taktikázik a kapcsolatokat illetően... hát ott elégge deformált jelemmel van dolgunk.
29.
Ahol csórók a szülők, ott hamar kialakul az "aranyásás" a gyerekeknél (csak másként). A fiúk általában hamar a gátlástalan üzleti (bűnöző?) világba tolódnak el nagyon sok külsőséggel, amiket mások viccesnek tartanak (színezüst BMW, rajozós fuxok, milliós karóra hitelből stb), a csajoknak pedig sokszor anyuka a biztatója, hogy keressen gazdag férfit, mert "csak így törhetsz innen ki, kislányom" és lehetőleg addig tegye, amíg fiatal és szép, tehát lesz rá jelentkező.
Sajnos valamilyen szinten igazuk is van, mert "normál" munkával nem lehet sok pénzt keresni, ha valamiből több pénzt lehet csinálni, akkor az már félig-meddig illegális vagy etikátlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!