Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Fiatal nőket felizgatják a tapasztalt férfiak" hazugságot nem a kapuzárási pánikos öregedő pasik terjesztik?
Nem.
A férfiak és a nők másként műkődnek, ezt kellene megérteni. Egy 35 éves pasit pl. felizgat egy 20-22 éves lány, de egy 35 éves nő gyereknek tartja a 20-22 éves fiúkat.
Más a két nem. Felesleges keverni.
Ami a konkrét kérdést illeti: egy önbizalomhiányos, kapuzárási pánikkal küzdő, látványosan öregedő pasi nem vonzó a fiatal csajoknak. De egy magára adó, magabiztos, tapasztalt férfi vonzó lehet.
Még valami MILF kifejezés elterjedt a DILF is (inkább külföldön) akik bejönnek a csajoknak:
Pontosabban:
*De egy magára adó, magabiztos, tapasztalt, idősebb férfi vonzó lehet
# 3
akkor amikor a fiatal nők feldühödnek ezen hogy az idősebb pasik fúj de undorítóak akkor az átlag kinézetű, kopasz, pocakos, öregedő pasikra értik, tehét ami úgymond az átlag?
Nézd, nekem volt már jóval fiatalabb csajom, akivel több, mint 10 év volt köztünk (én 30-as pasi vagyok, az exem egyetemista) szóval saját magamon tapasztaltam a jóval idősebb pasi-fiatal csaj jelenséget.
Az öregedésnek is vannak fokozatai. Van, aki úgy öregszik, hogy sármos lesz. A kopaszság sem feltétlenül kizáró ok, van, aki jól néz ki vele.
A lényeg az, hogy a csaj férfiként tudjon tekinteni a manusra. Adjon a külsejére, legyen magabiztos, domináns. Ha pedig tényleg tapasztalt az plusz érv lehet mellette.
#3 voltam
6.
A teljesen kopasz középkorúak nem néznek ki olyan rosszul, mint a kopaszodó vagy azt elfogadni nem akaró és ezért a minimális hajukat "rendes hajjá" alakítani próbáló arcok (régen a BKV sofőrök voltak ilyenek, el is terjedt róluk pár vicc)
Az, hogy a kopaszság kinek áll jól/kinek nem, arcberendezéstől, fejformától függ.
David Beckham egy 40-es pasi, de neki jól állna a kopasz fej, mert olyan arca van, hogy illik hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!