Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Fiatal nőket felizgatják a tapasztalt férfiak" hazugságot nem a kapuzárási pánikos öregedő pasik terjesztik?

"Nyilván egy kiegyensúlyozott, rendezett mentális állapotú 18-25 éves nem fog vonzónak látni egy 35+osat."
Vagyis te azokat a csajokat akik mondjuk 22-23 évesen 36-37 éves pasikkal vannak együtt, nem tartod kiegyensúlyozott, rendezett mentális állapotúnak.
Ez rendkívül sértő, provokatív, gusztustalan komment, mind az érintett fiatal nők/idősebb pasik szemszögéből. Az meg, hogy belekeverted a témába a pedofíliát, valami egészen döbbenetes.

32.
A múltkor az animés kérdés alatt az egyik válaszoló tömeges agyonlövést javasolt (nem lett törölve a komment), szerintem ez annál nem volt rosszabb.

Nem tudtam, hogy mostanában ilyenek vannak itt.
Szerintem hanyagolom ezt a rovatot, csak felhúzom magam.

35.
Mondjuk ő a férfiakra javasolt agyonlövést, szóval megvan itt mindkét nem irányából bőségesen az őrület. Nem szabad komolyan venni ezt az oldalt.

Erre a megjegyzésre reagálni sem kellene, de a topik végére ide kívánkozik.
Nem vagyok incel. Másrészt nem feltétlenül 20 éves, hanem fiatalos nőt akarok, mivel én is fiatalos vagyok. Tehát nem akarok sem velem egykorú öreges, sem tőlem fiatalabb nőt, aki idősebbnek néz mi.
Ha már én vigyázok magamra, hogy 30 felett is megtartsam a fiatalos külsőmet, akkor alap, hogy olyan nőt fogok magam mellé választani, aki minimum így gondolkodik. Ez lehet fiatalabb, mint a volt barátnőm. De lehet velem egykorú is nő is. Sőt, nálam idősebb is, ha fiatalos.
Nem hinném, hogy ez olyan nagy elvárás lenne.
A témát a magam részéről lezártnak tekintem. Szép napot nektek.

Tapasztalt?
Lefordítom:
- kb, 35-40 közötti, jóképű, saját lakás, nagyon jó fizetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!