Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Fiatal nőket felizgatják a tapasztalt férfiak" hazugságot nem a kapuzárási pánikos öregedő pasik terjesztik?
Kommented alapján szerintem téged valamiért sért az, hogy vannak fiatal nők, akik idősebb pasikkal vannak együtt, így most megpróbálod hitelteleníteni a témát.
Akkor elmondom neked még adalékként, hogy az a több, mint 10 fiatalabb csaj, akivel együtt voltam, még pénzt is akart nekem küldeni, mivel olyan csóró voltam, hogy Pestre sem tudtam felmenni (távkapcsolatban voltunk egy ideig, aztán ő már lejárt hozzám vidékre).
Nem, egyáltalán nem a pénzemért volt velem, mert pénzem nem volt. És én sem azért voltam vele, mert a "friss húst" láttam benne. Hanem azért, mert komoly érzelmek voltak köztünk.
14.
Eleve ezért jár ide a 11-es mindig "a pipaszámmal" van elfoglalva, ez lehet a fétise.
Gyurcsány Ferenc szerint: https://www.youtube.com/watch?v=jrJWd5hrZAw
Mondjuk Klárát látva a vitán, meglehet érteni a véleményét... De okos taktika, hogy elzavarja Brüsszelbe az EP választás ürügyén.
Nem leszek túl népszerű, de a saját baráti társaságomban és környezetemben épp azt tapasztalom hogy nagyon nem vonzódik senki idősebb férfiakhoz, minél nagyobb a korkülönbség annál jobban offos lesz (20-25 éves korosztály).
A lányok, nők többsége akinek van párja az a saját korosztályából van, esetleg ilyen nagyon maximum 5 év korkülönbséggel felfele, de ennél több nem jellemző. Én sem vonzódom idősebb férfiakhoz semennyire, nekem például már a 35 évesek is sokak lennének, volt már rá példa hogy emiatt utasítottam el valaki közeledését. Nem is tartom vonzónak vagy kívánatosnak őket, akkor sem ha egyébként jól tartják magukat minden téren. Mindegy hogy tartják magukat, az öregedés és az idősödés mindig meg fog látszani, sajnos.
Ízlések és pofonok, bár én csak a saját oldalamról tudok nyilatkozni, könnyen elképzelhető hogy vannak akiknek bejön ettől független 🤷♀️ De azért azt nem mondanám hogy kivétel nélkül mindenkinek bejön, vagy hogy minden fiatal bukik rá.
Nem semmi ez a videó. Kíváncsi lennék, hogy a felesége mit mondana pl. manapság rá.
De amúgy férfi szemszögből bármennyire is döbbenetes, van benne valami. Én pl. ledöbbenek, hogy bizonyos esetekben nálam fiatalabb nők mennyivel idősebbnek néznek ki. Tőlem viszint még tavaly is megkérdezték, amikor a MÁV bérlet iránt érdeklődtem, hogy 26 év feletti, vagy alatti vagyok-e.
A legjobb az lenne, ha ázsiai nőt vennék feleségül, ott bizonyos esetekben egy 50-es nő is letagadhat 10 évet. #14 voltam.
A tapasztalt csak annyit jelent, hogy rengeteg nő használta már, de attól még lehet önző az ágyban.
Voltam már olyannal, aki 14 nőnek megvolt, mégsem volt róla fogalma hogy hogyan legyen nekem orgazmusom, azt hitte az csak úgy jön a nőknek is aktus közben, ahogy neki, aztán nem kell vele foglalkozni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!