Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasiknál ez gyakori egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasiknál ez gyakori egy szexkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Kb 3-4 hónapja szexkapcsplatba kerültem egy pasival akivel nagyon élvezzük az együttlétet, és megvan a vonzalom is köztünk. Sokáig heti 2-3 alkalommal összejártunk, de az utóbbi hetekben egyre ritkábban jelentkezik. Volt hogy eltűnt 2 hétig, aztán volt egy tali, és megint bő egy hétig semmi. Írtam neki hogy ha van ideje talalkozhatnánk gyakrabban, és ő azt mondta hogy elfoglalt volt, nem volt kedve stb. Tegnap azt mondta hogy majd bepótoljuk most a nyáron, de én kezdtem azt hinni hogy hátha megúnt, vagy talán kavar mással. Nem az a fajta, de nem tudom mennyire normális ez a pasiknál hogy csak úgy felszívódnak, megunják a szexet 2 masfél/két hétig, mikor előtte gyakori volt és láttam rajta hogy élvezi velem. Nem csak az hogy keveseltem az útóbbi időben, hanem hogy hátha kiábrándúlhatott a velem való szexből.

21/L

Hasonló tapasztalatok?

jún. 4. 21:51
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

"Már nem tudom jó döntés volt-e."

Segítek: nem volt az. Sokan nem hisznek mások tanácsának, és a saját bőrükön kell megtapasztalniuk ezt. Alapszabály, hogy szexkapcsolatba NEM megy bele az ember, ha eleve többet akar a másiktól.

Amikor valaki azt mondja, hogy "nem akar komoly kapcsolatot", szinte minden esetben azt jelenti, hogy "VELED nem akar komoly kapcsolatot". Nem létezik olyan ember, aki elutasítja a nagy Ő-t, csak mert nem akar még kapcsolatot.

jún. 5. 12:12
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Sajnállak tényleg,elhiszem hogy szarul érzed magad,de nem kellett volna belemenni. Enged el,aztán találj olyat aki komoly kapcsolatot szeretne veled.
jún. 5. 12:44
 23/27 anonim ***** válasza:
#20 Rossz döntés volt.
jún. 5. 13:07
 24/27 anonim ***** válasza:
36%
Én lassan 1 éve járok össze valakivel és általában heti 1x talizunk, de volt, hogy heti 3x meg olyan is, hogy 1 hónap kimaradt. Nekem akkor volt is valakim, szóval fel se tűnt :D A szexkapcsolat ilyen, hol intenzívebb, hol kevésbé.
jún. 9. 15:06
 25/27 anonim ***** válasza:

Így olvasva a többi kommentet:

1. Miért kell ezt úgy előadni, mintha egy szexkapcsolatban a nő “használva” lenne? Mintha a nő nem élvezné ugyanúgy a dolgot. Én kva jókat szexelek ezzel a sráccal, de egyáltalán nem érzem használva magam, ennyi erővel ő is csak használva van. Baráti a viszonyunk és sokmindenben számíthatunk is egymásra, nem egy bunkó fsz, aki csak lyuknak lát.

2. Aki érzelmileg ennél többre vágyik, annak nyilván nem való ez a dolog. Kérdező, neked sem :/

jún. 9. 15:10
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
25, hol találtad ezt a srácot? Én is csak szexkapcsolatot kerestem volna (neten), de kritikán aluli színvonallal, hozzáállással találkoztam. Ők pont hogy bunkó fszok voltak, akik csak lyuknak/ingyen prostinak néztek (volna), baráti viszonyról, bármiben számítani egymásra-ról álmodni sem lehetett volna, semmi EQ, "jólneveltség", normális viselkedés, kommunikáció, némelyik emellé IQ-ban vagy kinézetben sem jeleskedett... Fel is adtam. Talán azért írnak így itt is erről, mert átlag nőnek nagyobb esélye van az általam jellemzett típusba futni.
jún. 9. 15:20
 27/27 anonim ***** válasza:
#26 kollégák vagyunk. Nem tudom én sem, miért ilyen törődő, ha amúgy csak szexelni akar velem :D De tényleg nagyon sokat tett már értem. Sok pasi még párkapcsolatban sem ilyen…
jún. 9. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!