Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasiknál ez gyakori egy szexkapcsolatban?
Kb 3-4 hónapja szexkapcsplatba kerültem egy pasival akivel nagyon élvezzük az együttlétet, és megvan a vonzalom is köztünk. Sokáig heti 2-3 alkalommal összejártunk, de az utóbbi hetekben egyre ritkábban jelentkezik. Volt hogy eltűnt 2 hétig, aztán volt egy tali, és megint bő egy hétig semmi. Írtam neki hogy ha van ideje talalkozhatnánk gyakrabban, és ő azt mondta hogy elfoglalt volt, nem volt kedve stb. Tegnap azt mondta hogy majd bepótoljuk most a nyáron, de én kezdtem azt hinni hogy hátha megúnt, vagy talán kavar mással. Nem az a fajta, de nem tudom mennyire normális ez a pasiknál hogy csak úgy felszívódnak, megunják a szexet 2 masfél/két hétig, mikor előtte gyakori volt és láttam rajta hogy élvezi velem. Nem csak az hogy keveseltem az útóbbi időben, hanem hogy hátha kiábrándúlhatott a velem való szexből.
21/L
Hasonló tapasztalatok?
"Írtam neki hogy ha van ideje talalkozhatnánk gyakrabban, és ő azt mondta hogy elfoglalt volt, nem volt kedve stb."
Elmondta miért nem szexeltek annyit. Azt kezdesz az információval amit akarsz.
Szexkapcsolatban szerinted van hűség? Nagyon elvagy tájolodva.
Megunt. Talált újat,vele jobban élvezi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!