Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasiknál ez gyakori egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasiknál ez gyakori egy szexkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Kb 3-4 hónapja szexkapcsplatba kerültem egy pasival akivel nagyon élvezzük az együttlétet, és megvan a vonzalom is köztünk. Sokáig heti 2-3 alkalommal összejártunk, de az utóbbi hetekben egyre ritkábban jelentkezik. Volt hogy eltűnt 2 hétig, aztán volt egy tali, és megint bő egy hétig semmi. Írtam neki hogy ha van ideje talalkozhatnánk gyakrabban, és ő azt mondta hogy elfoglalt volt, nem volt kedve stb. Tegnap azt mondta hogy majd bepótoljuk most a nyáron, de én kezdtem azt hinni hogy hátha megúnt, vagy talán kavar mással. Nem az a fajta, de nem tudom mennyire normális ez a pasiknál hogy csak úgy felszívódnak, megunják a szexet 2 masfél/két hétig, mikor előtte gyakori volt és láttam rajta hogy élvezi velem. Nem csak az hogy keveseltem az útóbbi időben, hanem hogy hátha kiábrándúlhatott a velem való szexből.

21/L

Hasonló tapasztalatok?

jún. 4. 21:51
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
94%

"Írtam neki hogy ha van ideje talalkozhatnánk gyakrabban, és ő azt mondta hogy elfoglalt volt, nem volt kedve stb."

Elmondta miért nem szexeltek annyit. Azt kezdesz az információval amit akarsz.

jún. 4. 21:55
 2/27 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem van neki más is. Ennyi az egész.
jún. 4. 21:56
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Megúnt, útóbbi, kiábrándúlhatott... Most komolyan???
jún. 4. 22:07
 4/27 anonim ***** válasza:
76%
Val'szeg talált valaki mást.
jún. 4. 22:35
 5/27 anonim ***** válasza:
49%
Ezeknek nem lehet elhinni semmit, főleg nem "szexkapcsolatban". A legelső dolog amire bármikor bárhol tudnak időt szakítani az a szex 🤣 ha akarnak. Szexelget mással sőt valószínűleg eddig is volt más is a képben.
jún. 4. 23:40
 6/27 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírási hibákért.:/
jún. 5. 00:06
 7/27 A kérdező kommentje:
Hát remélem nem, mert megbeszéltük, hogy nem szexelünk mással, és ha egyikünknek kapcsolata kezd alakulni akkor előre szólunk egymásnak. Nekem ő az első pali akivel dolgom volt. Remélem nem olyanba botlottam bele rögtön aki még komolytalan viszonyban is megcsal. Nem olyannak ismertem meg.
jún. 5. 00:15
 8/27 anonim ***** válasza:
72%

Szexkapcsolatban szerinted van hűség? Nagyon elvagy tájolodva.

Megunt. Talált újat,vele jobban élvezi.

jún. 5. 06:33
 9/27 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem is van neki más is.
jún. 5. 06:39
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Neked ebből hatalmas csalódás lesz, már most sajnállak elöre.
jún. 5. 08:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!