Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak milyen elvárásaik vannak a lányokkal szemben, ha szexkapcsolatról van szó?
Figyelt kérdés
2021. márc. 21. 22:15
2/10 anonim válasza:
ez pasitól függ
engem pl sima szexkapcsolat nem érdekel, inkább amolyan barátság extrákkal dolog, vagy BDSM kapcsolat
alkatra gömbölydedebb tetszik és lehessen vele jókat beszélgetni is
3/10 anonim válasza:
Legyen bombanő, ha már dugunk.
4/10 anonim válasza:
Jó legyen az ágyban, meglegyen a közös szexuális összhang, szimpatikus legyen, értelmes ne egy üres fejű liba, legyen normális. Asszem' nagyjából ennyi. Meg még vagy 10 tucat apróság, de nem elvárás listával kezdek bele semmibe hanem simán csak ismerkedem és menet közben elválik akarunk-e egymást valamit vagy sem.
5/10 anonim válasza:
Diszkréció. A feleség meg ne tudja :P
6/10 anonim válasza:
Ne kelljen vele chatelni, csak a legfontosabbakról beszéljünk. Legyen ápolt, csinos, szép arcú, ne ellenkezzen a gumi ellen, mert anélkül nem rakom be, legyen aktív és nyitott. Reggelre már ne legyen nálam...
9/10 anonim válasza:
Szeresse a gyengédséget (oda-vissza), és legyen meg a kölcsönös bizalom is. Ne legyen lusta az ágyban, sem pedig halvérű.
Testileg: ne legyen elhízott, és ápolt legyen (a punciszőrzet nekem teljesen OK, az ápoltságot nem erre értettem)
Hát röviden én ilyen lányra vágyom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!