Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hívtak benneteket hármas...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hívtak benneteket hármas szexhez beszálló félként?

Figyelt kérdés
ma 19:52
 1/10 anonim ***** válasza:
11%
Magyarországon ez nem legális!
ma 19:54
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de úgy akarták, hogy ketten lettünk volna férfiak, és egy nő. Úgy meg nálam kizárt.
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Engem igen de sajnos az én hibámból nem jött össze

33F

4/10 anonim ***** válasza:
Nem
ma 20:00
 5/10 anonim ***** válasza:
sokan, csak nem mertem. Mostmar mennek ha hivna valaki. 23F
ma 20:07
 6/10 anonim ***** válasza:
Hármashoz nem csak párcseréshez.
ma 20:11
 7/10 anonim ***** válasza:
Igen hívott 2 férfi.
ma 20:31
 8/10 anonim ***** válasza:

Én véletlen csöppentem bele egy pasi 2 csaj felállásba!

elötte évekig kerestem párhoz csajt harmadiknak de nem találtam sehol

ma 20:34
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Pár éve kefélgettem egy logopédus csajt, egyik este itthon voltam és chateltünk, kérdeztem mi az esti program és mondta, hogy épp iszogatnak a kolléganőjével, átmehetek, ha van kedvem "valamihez". Olyan gyorsan még nem vezettem autót. 🤣

Átértem, azóta is ittak, a másik is megnézett magának, aztán smárolás után felmentünk a szobába. A többit felesleges leírni.

ma 20:43
 10/10 anonim ***** válasza:

Igen hívtak, volt akikre én írtam rá partnerkeresőkön (ott maguktól nem írnak a párok - szelektálják a rájuk ömlő jelentkezőkből ki tűnik normálisnak / nem kamusnak).

Hívni csak úgy hívtak, hogy swingerben voltam velük együtt és kontaktot cseréltünk hogy ha van kedvem akkor klubbon kívül is szívesen látnának.

ma 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!