Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolat csak a nagyon jó pasiknak adatik meg?
Figyelt kérdés
Lányok milyen pasit választotok szexre. Ilyenkor mennyire számít a belső?2019. okt. 23. 13:34
1/10 anonim válasza:
nekem nagyon, aki buta, mint a tök, ahhoz nem tudok vonzódni, csak szexre sem
2/10 anonim válasza:
Nem, nem csak a legjokepubb pasiknak
Fontos, hogy meglegyen a kemia, de emellett ne legyen hulye
3/10 anonim válasza:
Nem csak! De a pénz is sokat számít!
(pasi vagyok)
4/10 anonim válasza:
Nekem számít. Fontos, hogy minden téren partnerem legyen az illető, különben nincs meg a vonzalom, ami a jó szexhez kell.
5/10 anonim válasza:
28 éves 176 magas és 120 kiló vagyok, szőrös a hasam mégis 2x is volt szerencsém hozzá. Mindkét lány nagyon csinos 1évvel idősebb volt és minden jól ment ameddig nem jöttem elő a többet szeretnék dologgal...
6/10 anonim válasza:
A pénz sokat dob a dolgon,188cm vagyok,103kg,40eves,nekem is volt több szexpartnerem.
7/10 anonim válasza:
Nem vagyok nagyon jó pasi. A testem az még jó, az arcom csak átlagos. Volt már szexkapcsolatom gyönyörű nővel is. Jóval fiatalabb is volt tőlem (20 volt). Hogy hogyan? Intelligens vagyok, és gyengéd. Ennyi.
8/10 anonim válasza:
180/125 kg
És számtalan szexpartnerem volt.
9/10 anonim válasza:
azért annyiban igaz a félelmed, hogy ha csakis szexet nézik a lányok, akkor jobban nyitnak olyan pasik felé akik külsőleg szebbek és vonzóbbak és háttérbe kerül valamennyire a belső.
Mert ha belső már fontosabb, akkor az már nem szexkapcsolat, hanem kapcsolat
10/10 anonim válasza:
Nekem is adatott, pedig nem vagyok nagyszám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!