Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor most egy határozott férfi vagy csak egy önző alak?
Nem tudom eldönteni:D
Valamivel több mint egy hete ismerkedünk, és ezt írta: "...nem szeretnélek hitegetni, nem fogok szerelmet hazudni vagy ilyesmi. Kalandot keresek. Érdekelsz mint nő, izgatja a fantáziám milyen lehet veled..Számomra legfontosabb a pillanat, amikor megszűnik a külvilág, amikor csak egymásra figyelünk minden sallang nélkül. Bárhogy is gondolod, nem kell elkapkodni semmit:)"
Egyébként rendes férfinek gondolom, jó humorú, intelligens.
Eddig egy kapcsolatom volt, sosem terveztem hogy valakivel belemennék csak szexbe, tanácstalan vagyok. Nem tudom mit csináljak és azt se, mit gondoljak?
Határozott és Egyenes
Ebben a szövegben semmi önzőség nincs
Nyíltan közli vele mit akar
De nem akarja el csavarni a fejed hogy megkaphassa a tested.
Korrekt
26N
Korrekt.
Önző akkor lenne, ha szép szavakkal próbálna levonni a lábadról.
Nekem gyanus.
Lehet lepontozni...
Határozott, magabiztos !,
Szerintem nem önző.
Nyilt lapokkal jatszik, de meghagyja neked a döntés jogát !
Konkretan csak dugni akar
De parkapcsolatot nem akar
Kerdes ez megfelele mert ez az ember nem fogja meggondolni magat !
Vagyis ne is almodja vele parkapcsolatrol
Értelmezd a leírást, korrekt.
De
Ha belemész a szexkapcsolatba, és jól pengeti tested húrjait, akkor belefogsz szeretni és az fájni fog, és mindennek fogod gondolni ha közli h ez csak erről szólt és nem többről.
És hogy mitt tegyél? Dönts jól és logikusan. Mert valószinűleg a másik fél is a logikát preferálja.
31F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!