Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szintje felett, szintje alatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szintje felett, szintje alatt választott, léteznek ilyen szintek? Ki lehet jelenteni kategórikusan, hogy létezik ilyen?

Figyelt kérdés
Az emberi lét szerintem sokkal összetettebb annál minthogy szintekben mérjünk valakit. Sokkal bonyolultabb az emberi viselkedés és mindenki más, másként szocializálódott, más a családja, mások a barátai, más kultúrát fogyaszt és mást olvas. Nem látok két egyforma embert és nincs bennem az az érzés, hogy az egyik többet érne a másiknál. Ha valaki nekem nem kell nem azért nem szeretnék tőle semmit, mert szintem alatti, hanem azért, mert nem szimpatikus, nem vonzó, nem működik köztünk a kommunikáció. Szerintem butaság szintezni és káros is.
2024. jún. 4. 16:42
 1/7 anonim ***** válasza:
84%

Kézzelfoghatóan nem lehet kategorizálni az embereket. Az emberek fejében létezik ez a fogalom, hogy szint.

Szinteket sokféle képpen lehet értelmezni, pl végzettség, kinézet, kereset/vagyon, emberi viselkedés stb. Ezek inkább társas kapcsolatoknál jellemzőbbek.

2024. jún. 4. 16:50
 2/7 anonim ***** válasza:
42%
Hat pedig aki sikeres, szép, intelligens, okos, magad EQ val rendelkezik az belátható hogy mindegy milyen családból származik, milyen vallásos, mennyi barátja van, magas szintet képvisel. Lehet azért skálázni. Neked lehet nem szimpatikus de attól még ő is hasonló kaliberű (szintű) embert fog keresni. Ilyen a világ. Nem az van hogy a hercegnő a lovász fiút akarja
2024. jún. 4. 16:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván nem úgy kell elképzelni ezeket a szinteket, mint valami kvantitatív módszerrel mérhető, jól definiálható, átjárhatatlan klasztereket.

De ettől még talán te is érzed, hogy egy ronda, szociálisan fejletlen, szegény, buta útépítő munkás az nincs egy SZINTEN egy okos, jóképű, intelligens mérnökkel.

2024. jún. 4. 18:17
 4/7 anonim ***** válasza:

"Nem látok két egyforma embert és nincs bennem az az érzés, hogy az egyik többet érne a másiknál."

Nem is erről szól a dolog, egyszerű gondolkodású kérdező.

De tudod mit, mondokegy szempontot szintezéshez: ÁPOLTSÁG. Azt is elítéled, aki ez alapján szűr? És egyáltalán: el tudod egyáltalán képzelni, hogy ez mennyire sokrétű fogalom, és mennyi fokozata lehet?

2024. jún. 4. 18:30
 5/7 anonim ***** válasza:

#3 Akkor azért ilyen s..r kátyúsak az útjaink?

Mérnököket aszfaltozni!:-D

2024. jún. 4. 18:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Valamilyen szinten igen. Ezt pont jól megmondtam. :D Inkább olyanra gondolok, hogy ne legyek síkbuta és legyen igénye programokra. De olyan előzetes elvárásokat nem szabadna felállítani, hogy mije legyen vagy hol ne legyen az illető.
2024. jún. 6. 11:49
 7/7 anonim ***** válasza:
*Ne legyen...
2024. jún. 6. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!