Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik meg ilyen?
Figyelt kérdés
Aki lelki társ, aranyos, rendes férfi, segít megoldani a problémákat, számíthatok rá a bajban. Egyszer találtam hasonlót de az a kapcsolat tönkrement, azóta rossz emberekbe futok akik egyáltalán nem ilyenek.2024. máj. 28. 08:57
1/25 anonim válasza:
Persze, de ők láthatatlanok, ezért sem találod őket.
2/25 A kérdező kommentje:
Évek óta keresek ilyen személyiségű férfit de nem találok. Társkeresőn is mindenkivel beszélgetek és sohasem találok ilyet. Egy volt még hasonló kapcsolatom.
2024. máj. 28. 09:01
3/25 anonim válasza:
Azt szoktak mondani, hogy a no legyen aranyos, a ferfi meg eros. Az aranyos ferfinal masfajta problemakkal fogsz szembesulni.
4/25 A kérdező kommentje:
Nekem olyan emberre van szükségem aki megért, a társam minden helyzetben. A neten nagyképű férfiakkal beszéltem, akik szerénynek tűntek eltűntek átlagos férfiakról van szó.
2024. máj. 28. 09:08
5/25 A kérdező kommentje:
Most is beszélgetek férfiakkal, de ők nem érzem hogy ilyenek lennének, nem a lelki társaim.
2024. máj. 28. 09:10
6/25 anonim válasza:
Ritka már az ilyen, mint a fehér holló, mert valószínűleg pofára estek már egy párszor és azóta vigyáznak magukra. Tudod hogy hívják az ilyen férfiakat? Szinglik!
7/25 A kérdező kommentje:
Akiket ismertem ők házasok.
2024. máj. 28. 09:15
8/25 anonim válasza:
6# Pont hogy nem. Az ilyen férfiak már jegyesek általában...
Én is pont így vagyok, mint a kérdező. Szerintem meg kell tanulni újra bízni. Csak így fog menni.
F
9/25 anonim válasza:
A könyvesboltban. Hátul. A mese részlegen.
Amúgy sajnos igazuk van a többieknek. Vagy házasok, vagy ha nem akkor csalódottak. Ha csalódtak akkor vagy láthatatlanná válnak, nem kockáztatnak mégegyszer, vagy megkeményedtek.
Vagy aki aranyos, azzal tényleg mas gond van.
Viszont nem hiszem hogy egy ilyen akire vágysz, felregisztrálna a "húspiacra". Próbáld személyesen megtalálni, de sajnos nem lesz könnyű dolgod.
Bar attól is függ hány éves vagy, fiatalban (18) ismerek hasonlót
10/25 anonim válasza:
Én például meguntam, hogy senkinek nem kellek és nem ismerkedem már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!