Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik meg ilyen?
"Aki lelki társ, aranyos, rendes férfi, segít megoldani a problémákat, számíthatok rá a bajban." ---> ezek vannak, kerülnek be a barátzónába.
Ezt sok nő szeretné + mellé még, hogy nagyon jóképű is legyen.
Ez a 2 együtt nagyon ritka.
Szóval sokáig kell keresgélned. Mert a legtöbbre akire ez mind igaz és külsőben is toppon van arra lecsapnak a nők.
Amit leírtál egyáltalán nem nagy kitétel.. annyi, hogy én rendes nem vagyok. Velem sem azok sokan. Viszont a többi meg alap egy kapcsolatban.
De amiket leírtál, csak akkor működnek igazán, ha kölcsönös.
Létezik, nekem ilyen a férjem.
Sosem voltam egyedül a bajban, mindig mellettem állt már az elején is!
Abban biztos vagyok hogy az életét adná értem és a lányunkért.
Mindig minden probléma közös volt!
Én is mellette vagyok persze és számíthat rám!
Én ilyesmi vagyok, ilyennek tartanak, de külsőre sok lánynak nem vagyok az esete. Fél éve szingli.
F
Hát figyelj, a férjem pont ilyen.. (Bár a lelki társ túlzás, inkább barát)
DE! a kémia, a szerelem részemről szinte teljesen hiányzik irányába. Akkor én is már csak erre az érzelmi, stb biztonságra vágytam, így maximálisan szemét hunytam afelett, hogy egyáltalán nem az ideálom, és sajnos ez állandó hiányérzetet okoz bennem. Az idő nem segít, ellenkezőleg, ma már hozzá sem bírok érni ☹️ Addig is csak libidóm segített hogy legyen házaséletünk..
Szóval igazából csak két gyerek tart össze vele, hiába vannak meg ezek a tulajdonságai.
Úgyhogy az éremnek két oldala van.
Összetett kérdés, de léteznek persze.
Ha 50 éves bányarémként 40 éves jóképű pasit szeretnél, akkor nyilván sok lesz a bunkó, lekezelő. De ha 25 éves csinibabaként keresel, akkor ugyanaz a 40 éves jóképűt már kedves lesz.
Szóval a legjobb ha a saját szinteden keresgélsz a realitások talaján és találsz normálist. Próbáld ki! Működni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!