Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ilyen létezik vagy csak átmeneti a boldogság?
Van egy haverom. Évek óta együtt van egy lánnyal és tök jól elvannak, mostanában még jobb pár, mint az elején, gondoltam ilyen is ritka, hogy évek alatt összecsiszolódnak és még jobb lesz a kapcsolat, nem ellaposodik.
Látszik a lányon, hogy teljesen oda van a haveromért. Kérdeztem hogyan csinálja, aztán a szokásos sablon mellett mindent megcsinál neki az ágyban.
Kérdeztem mi az, mondja, hogy engedi, hogy bevegyenek harmadiknak férfit, nőt nem és a csaja azóta teljesen úgy tekint rá emiatt, hogy ő egy félisten, mert hogy elfogadja a vágyaival együtt.
Ő is tartott az elején attól, hogy a nő semmibe fogja nézni, de azt mondta, hogy intelligensen kezeli, örül annak, hogy benne van és nem él vissza vele.
Ilyen létezik?
Hogy valaki hagyja a nőjének, hogy alkalmanként pasizzon és jól jön ki belőle?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!