Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért olyan meglepő, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan meglepő, hogy olyan lányt keresek magam mellé, aki hasonló kaliber mint én?

Figyelt kérdés

Behozott egy társaságba az egyik ismerősünk egy lányt a munkahelyéről, folyamatosan nyomult, folyamatosan hárítottam, mert nem jött be, és személyiségre sem olyan amilyet én akarok magamnak, majd ezen megsértődött, és mindennek elhordott, a társaságban meg én vagyok a rossz arc most.

Anélkül, hogy bárkit megbántanék, rendszeresen sportolok, figyelek arra amit eszek, egyedül élek, irodai munkát végzek.

Miért olyan meglepő, hogy nem adok esélyt egy elhízott, dohányzó, a szülei nyakán élő 30 évesnek?

Persze, egy próbát minden megér, de megsértődni rám meg engem kikiáltani a rossz arcnak.

Én sem keresek kategóriákkal feljebb barátnőt mert tudom, hogy nem olyat keresnek mint én, de ezen nem sértődök meg, tudom mit tudok nyújtani, és ehhez mérten vannak elvárásaim.

2024. jún. 2. 19:58
 1/8 anonim ***** válasza:
46%
Nem meglepő, de talán nem kéne ezt így az arcába mondani... Persze nem részletezted a beszélgetést, de az alapján amit írsz, nem lehettél túl empatikus.
2024. jún. 2. 20:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Senkinek nem esik jól ha elutasítják, csak van aki érzékenyebb rá. Én magam is össze tudok törni, még akkor is ha olyan utasít el, akit mondjuk alig ismerek.

Nem vagyunk egyformák, és ez így van rendjén.

2024. jún. 2. 20:06
 3/8 anonim ***** válasza:
52%

#1: egy szót sem írt arról a kérdező, hogy bármit az arcába mondott volna.

Egyébként részvétem, kérdező. Én a helyedben keresnék más baráti társaságot ehelyett a rakás kőbunkó helyett.

2024. jún. 2. 20:10
 4/8 anonim ***** válasza:
47%

"Miért olyan meglepő, hogy nem adok esélyt egy elhízott, dohányzó, a szülei nyakán élő 30 évesnek?"

Ezek szerint meglepő volt. Szóval valahogy mégis a tudtára adta a lánynak és/vagy a társaságnak.

2024. jún. 2. 20:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Ilyen kérdés már volt kismilliószor.
2024. jún. 2. 20:17
 6/8 anonim ***** válasza:
75%
#5: ezek a kérdező GONDOLATAI. Azt, hogy ezeket ki is mondta volna, te fantáziáltad hozzá. A valóságban meg simán elképzelhető, hogy simán csak nemet mondott, és láthatóan föl volt háborodva, ennyi.
2024. jún. 2. 20:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha a lányt egy munkahelyről ismerő személy vitte oda, akkor miből feltételezi a kérdező, hogy a szülei nyakán él? Lehet, hogy nem akar külön lakást fenntartani.

Egyébként egyet értek, hogy akit nem talál magához valónak, azzal nem ismerkedik.

2024. jún. 2. 21:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem te vagy a rohadék itt, sértődjenek, ha akarnak, de amúgy tényleg, mit vártak? Még az érdeklődési körötök se hasonló.
2024. jún. 3. 10:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!