Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kellene erről beszélni?
Ha állandóan azt hallom ez fáj meg az..miközben az orvos is mondta mozogni kell megse mozdul. Csak a napi panasz..
Hogyan mondjam hogy ne panaszkodj ha nem teszel semmit..
egyszer már beszéltünk róla finoman, azóta az a reakció h tudom nekem nem fájhat semmi,meg nem lehet bajom..akkor se erről volt szó.
Mielőtt azt mondanátok mozogjak vele arra se hajlandó..a minap is elhívtam biciklizni 2km kb. Nyílt egy új bár oda akartam elvinni meglepiként, ő nem akart menni
Anyám is nagyon beteg, szenved, hiába mondjuk, hogy változtasson az életvitelén, májtisztítás, torna, egészségesebb fekhely, stb, nem tesz semmit magáért, csak állandóan panaszkodik a fizikai fájdalmaira.
Nála, szerintem, pszcihés okok vannak a háttérben. Rossz, 50 éve tartó, házasság és szeretethiány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!