Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Inkorrekt, hogy nem mondja el a lány, hogy miről beszélnek rólam a barátnőivel?
Megismerkedtem egy 24 éves lánnyal pár hónapja. Nagyon jól elbeszélgetünk, kedvel is engem. Én is őt. Jó véleménnyel van rólam mindenkinek, barátnőinek is akik tök kíváncsiak rám (még nem találkoztam velük személyesen). Rá kérdeztem, hogy milyen fontos kérdéseket tettek már fel a lánynak velem kapcsolatban, és azt a választ kaptam, hogy nem kell tudnom mindenről. Ez nekem új 26 éves létemre. Azért érdekel, hogy mit beszélnek rólam, mert hát mégiscsak rólam van szó. Erőszakosan nem akarom kiszedni persze belőle. Nem hajlandó elmondani.
Mi a véleményetek erről?
Nem kell tudnod mindenről.
Ismerkedésnél semmi közöd alapvetően ahhoz, hogy a barátnőivel akik sokkal régebb óta az élete részei mit beszélget,
Amikor az exem félre járt, akkor is azt a választ kaptam, hogy nem kell tudnom mindenről.
Aztán mikor szembesítettem vele, hogy miről szereztem tudomást, már nem tetszett neki :))
Még nem jártok, nem tartozik rád, de ha a kapcsolatban is titkolózik látszólag nem fontos dolgokról, érdemes gyanakodni.
"Jó véleménnyel van rólam mindenkinek, barátnőinek is akik tök kíváncsiak rám "
Ennyi legyen elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!