Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lány a barátnőivel van?
Figyelt kérdés
Ha dumálni szeretnék egy lánnyal a suliban aki tetszik,de mindig vele van valaki, akkor melyik a jobb választás?:
1) odamegyek úgy, hogy a barátnőivel van
2) vagy írjak inkább facebookon?
2013. márc. 25. 17:07
1/8 anonim válasza:
én jobban örülnék ha akkor jönne oda hozzám ha a barátnőimmel vagyok,de ez egyénfüggő:D én sokkal jobban szeretek élőben ismerkedni.:))
2/8 anonim válasza:
Odamész hozzá, bemutatkozol, félrehívod-és beszélsz vele:)
3/8 anonim válasza:
Egyiket se. Kapd el akkor amikor egyedül van hisz nem lehet mindig a baratnoivel. Nekem ez bevalt.
4/8 anonim válasza:
NE MENJ SOHA oda egy lányhoz, ha a barátnőivel van!!!
5/8 anonim válasza:
Állj be közéjük és engedj el egy galambot.
6/8 anonim válasza:
A lányk szeretik a férfiakat. szerinted melyik a férfiasabb férfi :
a: aki akkor is oda mer menni a ottvannak a barátai.
b: aki facebookon ráír mert nem mer odamenni.
Szeritnem te is tudod a választ :)
Ha sugárzik belőled a magabiztosság, nem lesz gond. Ha meg elküld, azzal se törődj, hiszen férfiként bármelyik csajhoz odamehetünk. :)
Menj oda bármikor válts vele pár szót(ha van lehetőséged akkor nevetteds meg, bár ez helyzetfüggő) kérd el a számá akár. Ha megadja onnantól tudod a dolgod. Ha nem adja meg, attól sem leszel kevesebb. Nincs mit veszítened!
hajrá! ;)
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. márc. 25. 18:25
8/8 anonim válasza:
van egy hónapod papa, kutyákat szard le meg őt is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!