Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a lány a barátnőivel van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a lány a barátnőivel van?

Figyelt kérdés

Ha dumálni szeretnék egy lánnyal a suliban aki tetszik,de mindig vele van valaki, akkor melyik a jobb választás?:

1) odamegyek úgy, hogy a barátnőivel van

2) vagy írjak inkább facebookon?

2013. márc. 25. 17:07
 1/8 anonim ***** válasza:
53%
én jobban örülnék ha akkor jönne oda hozzám ha a barátnőimmel vagyok,de ez egyénfüggő:D én sokkal jobban szeretek élőben ismerkedni.:))
2013. márc. 25. 17:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Odamész hozzá, bemutatkozol, félrehívod-és beszélsz vele:)
2013. márc. 25. 17:09
 3/8 anonim válasza:
Egyiket se. Kapd el akkor amikor egyedül van hisz nem lehet mindig a baratnoivel. Nekem ez bevalt.
2013. márc. 25. 17:09
 4/8 anonim ***** válasza:
NE MENJ SOHA oda egy lányhoz, ha a barátnőivel van!!!
2013. márc. 25. 17:24
 5/8 anonim ***** válasza:
76%
Állj be közéjük és engedj el egy galambot.
2013. márc. 25. 17:27
 6/8 anonim ***** válasza:

A lányk szeretik a férfiakat. szerinted melyik a férfiasabb férfi :

a: aki akkor is oda mer menni a ottvannak a barátai.

b: aki facebookon ráír mert nem mer odamenni.

Szeritnem te is tudod a választ :)

Ha sugárzik belőled a magabiztosság, nem lesz gond. Ha meg elküld, azzal se törődj, hiszen férfiként bármelyik csajhoz odamehetünk. :)

Menj oda bármikor válts vele pár szót(ha van lehetőséged akkor nevetteds meg, bár ez helyzetfüggő) kérd el a számá akár. Ha megadja onnantól tudod a dolgod. Ha nem adja meg, attól sem leszel kevesebb. Nincs mit veszítened!

hajrá! ;)

2013. márc. 25. 17:30
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. márc. 25. 18:25
 8/8 anonim válasza:
van egy hónapod papa, kutyákat szard le meg őt is
2013. márc. 25. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!