Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szégyellni való egy idősebb nő?
Figyelt kérdés
Férfiakat kérdezem elsősorban. Az általában olvasott kommentek alapján kérdezem.
Közben sok férfi azon kesereg, hogy milyenek a mai fiatal nők…stb
2024. máj. 30. 08:15
21/28 anonim válasza:
Egy 40es nőt nem is kell 20 évessel összehasonlítani. Viszont egy negyven éves nő is lehet csinos, a maga korosztályában.
22/28 anonim válasza:
ha valakit szeret az ember azt nem szégyelli , ha viszont szegyelli akkor nem szereti.
23/28 anonim válasza:
Sajnos ez a torz kép néhány ezt az oldalt látogató férfi hozzászólásainak az eredménye. A való életben én még nem láttam olyan közösséget, sem az interneten fórumot vagy csoportot, ahol ennyire undorító módon gyaláznák a 30-on túli nőket. Ez az egészen undorító, egyedülálló dolog kialakult itt a gyakorikérdések.hu-n, de csak ezt az oldalt látogató pár degenerált férfi nézőpontját tükrözi.
24/28 anonim válasza:
23, Nem 30, hanem 45-50+ életkor itt is a téma. Senkinek nincs baja a 30 éves nőkkel. Hol láttál ilyet?
25/28 anonim válasza:
Nem értem a címet. Nem szégyelli senki az idősebb nőket. Anyukáink is idősebb nők.
Ki és miért szégyelli őket?
26/28 anonim válasza:
Sok fiatal srác dugna idős nőket.
27/28 anonim válasza:
sok idos ferfi dugna fiatal noket..
28/28 anonim válasza:
Mert szépet akarnak. 40 felett egy nő megcsúnyul.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!