Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szégyellni való egy idősebb nő?
Férfiakat kérdezem elsősorban. Az általában olvasott kommentek alapján kérdezem.
Közben sok férfi azon kesereg, hogy milyenek a mai fiatal nők…stb
Nem uszító kérdésnek szántam csak fel dobtam egy témát, ami talán több embert érdekel/het.
Egy fiatal pipi, ahogy valaki írta, egész másra alkalmas, mint egy érettebb nő.
Szerintem ez utóbbi, ha karban tartja magát, akár hosszú távon is versenyképes tud lenni a “pipivel” szemben…
4# Egy férfi meg még általánosságban szexre se, kivéve ha teli a bukszája.
5# Én nem is rád gondoltam. Hanem azokra akik ezeket a kérdéseket megfogalmazzák, mikor az idősebb nőket próbálják beállítani értéketlennek.
Jópár idősebb 35+ férfi panaszkodását és önsajlánalatát olvasni itt, hogy a 20 éves barátnőjük megcsalta és kihajintotta őket, nekik a saját korosztályuk nem felel meg, mert számukra öreg, a fiatal pipi meg csak szórakozni és élni szeretne ezt nem fogják fel.
Az idősebb nő már főzni is tud, nem a bulika a lételeme, érettebb gondolkodású, és jobb esetben nem fog a telefonjába bújva még 10 másik faszival irogatni!
Kedves 6-os!
Igen
Sajnos ez az általános hozzá állás. Kiveszőben van a valódi érték és átveszi a helyét a felszínes semmi…
Tényleg azt gondolom, hogy a mai idősebb nők lényegesen többet tudnak önmagukért IS tenni nem csak a környezetükért.
Ha végig megyünk az utcán, láthatjuk milyen sok, jó fizikai adottsággal rendelkező nő sétál.
Manapság már nem lesz minden nőből elhízott trampli.
Elnézést a kifejezésért
Ettől függetlenül nem társat keresnek az emberek egymásnak, hanem Carpe Diem módra, majd lesz, ahogy lesz…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!