Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért szégyellni való egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szégyellni való egy idősebb nő?

Figyelt kérdés

Férfiakat kérdezem elsősorban. Az általában olvasott kommentek alapján kérdezem.

Közben sok férfi azon kesereg, hogy milyenek a mai fiatal nők…stb

2024. máj. 30. 08:15
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Nem szégyellni való, nekik fiatal, friss pipi kell, ennyi.
2024. máj. 30. 08:17
 2/28 anonim ***** válasza:
73%
Ezek a kérdések, mind csak úszító jellegűek. A valóságban a legtöbb férfi, kivéve a nagyon top pasikat, örül hogyha nőhöz jut. Egy nő, legyen az idősebb akár, ha nem hagyja el magát még mindig jobban válogathat mint egy férfi.
2024. máj. 30. 08:20
 3/28 anonim ***** válasza:
Az én "mellem" dagad a büszkeségem ha a párom idősebb lenne sokkal.
2024. máj. 30. 08:21
 4/28 anonim ***** válasza:
7%
2. De csak szexre válogathat, párkapcsolatra már nem.
2024. máj. 30. 08:25
 5/28 A kérdező kommentje:

Nem uszító kérdésnek szántam csak fel dobtam egy témát, ami talán több embert érdekel/het.

Egy fiatal pipi, ahogy valaki írta, egész másra alkalmas, mint egy érettebb nő.

Szerintem ez utóbbi, ha karban tartja magát, akár hosszú távon is versenyképes tud lenni a “pipivel” szemben…

2024. máj. 30. 08:28
 6/28 anonim ***** válasza:
77%
Elég baj, ha az itt olvasott nőgyűlölő kretének véleményére adsz. Persze a valóságban is ezek az emberek vannak, de vélhetően sokkal kevesebben. Az ilyen fórumok általában remek gyűjtőhely az ilyen megkeseredett embereknek.
2024. máj. 30. 08:29
 7/28 anonim ***** válasza:
100%

4# Egy férfi meg még általánosságban szexre se, kivéve ha teli a bukszája.

5# Én nem is rád gondoltam. Hanem azokra akik ezeket a kérdéseket megfogalmazzák, mikor az idősebb nőket próbálják beállítani értéketlennek.

2024. máj. 30. 08:32
 8/28 anonim ***** válasza:
80%

Jópár idősebb 35+ férfi panaszkodását és önsajlánalatát olvasni itt, hogy a 20 éves barátnőjük megcsalta és kihajintotta őket, nekik a saját korosztályuk nem felel meg, mert számukra öreg, a fiatal pipi meg csak szórakozni és élni szeretne ezt nem fogják fel.

Az idősebb nő már főzni is tud, nem a bulika a lételeme, érettebb gondolkodású, és jobb esetben nem fog a telefonjába bújva még 10 másik faszival irogatni!

2024. máj. 30. 08:33
 9/28 A kérdező kommentje:

Kedves 6-os!

Igen

Sajnos ez az általános hozzá állás. Kiveszőben van a valódi érték és átveszi a helyét a felszínes semmi…

Tényleg azt gondolom, hogy a mai idősebb nők lényegesen többet tudnak önmagukért IS tenni nem csak a környezetükért.

Ha végig megyünk az utcán, láthatjuk milyen sok, jó fizikai adottsággal rendelkező nő sétál.

Manapság már nem lesz minden nőből elhízott trampli.

Elnézést a kifejezésért

Ettől függetlenül nem társat keresnek az emberek egymásnak, hanem Carpe Diem módra, majd lesz, ahogy lesz…

2024. máj. 30. 08:37
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Én ezzel nem értek egyet, mármint, hogy korfüggő az érettség. Egy csomó 35+ nő & férfi rosszabb mint a tini/huszonéves. Emberfüggő inkább.
2024. máj. 30. 08:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!