Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Személy szerint hogy érzed ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Személy szerint hogy érzed ?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok a ducibb / teltebb nőkről?

Össze jönnétek mondjuk egy 130 kilós nővel?

Ha igen , miért ?

Ha nem , miért nem ?

2024. máj. 27. 21:57
1 2
 11/17 Laylah ***** válasza:
100%
Mondjuk én nem vagyok "#100 felett", csak 90 felett jelenleg, de azt vettem észre, hogy ez a súly és alkat keveseknek jön be, de akiknek igen, azok imádják. Személy szerint nem értem, miért, de párom is imádja a testem, le sem tudná tagadni. :)
2024. máj. 28. 09:16
 12/17 anonim ***** válasza:
24%
10. Miért írsz hülyeséget? Miért ne tudna menni egy 130 kilós ember? Nem 300kilós, na ők azok akik már nem igazán tudnak járni. Én voltam 170kg is pár évig, és mentem, dolgoztam stb. Igaz, azóta már lefogytam.
2024. máj. 29. 21:06
 13/17 anonim ***** válasza:
75%
Semmi bajom velük. De nem àl fel ràjuk.
2024. máj. 29. 23:47
 14/17 anonim ***** válasza:
75%

130 kiló voltam. Nem élet az. Ilyen súlyban már elkezdődnek a mozgásszervi fájdalmak, dekoncentrált és inaktív voltam a rossz étkezés miatt. Nem kívánom senkinek azt az állapotot. Most már 100 körül vagyok, félúton.

Nem tudom, hogyan láthatnak ebben férfiak szexuális vonzalmat, én egy rakás szrnak éreztem magamat. És nem a kinézetem miatt.

2024. máj. 30. 08:54
 15/17 anonim ***** válasza:
59%

12# ostobaságokat beszélsz!

Te szerinted csak a 300 kilós nem bír menni, azalatt minden oké ugye? A te 170 kilod is rendben volt nemde? 130 kilo meg már végképp pehelysúlynak számít főleg egy nőnek igazad van...

Én 150 cm-es nőként egy rövidebb időszakaszban 80 kg-ra mentem fel a megszokott 60 kilórol! Igaz rajtam "csak" bő 20 kilo felesleg volt nem 40-50 kg, DE!!! Menni alig bírtam, úgy fájt a lábam és a derekam is úgy, hogy majd besz@rtam, plusz fulladtam is a tulsúlytol ha valahova sietnem.

kellett, vagy emelkedőn sétálni, lépcsőzni! A vércukrom ingadozott, a vérnyomásom ingadozott, ami miatt eleg durva fejfajasaim is voltak! Nálam kb minden szirszar összejött egyszerre ennyi tulsúlytól, úgyhogy nekem ne magyarázd be hogy egy 130 kilós nő egészséges, mert nagyon nem az! Túlyúly=betegség ez a nagy igazság!

2024. máj. 30. 11:09
 16/17 anonim ***** válasza:

15. Tanulj meg olvasni. Sehol nem írtam hogy rendben van, vagy hogy egészséges. Annyit írtam hogy tud járni normálisan egy 130-170 kilós ember is, hazugság hogy nem .

Az már a te dolgod ha 20kiló plusszal is ennyi bajod volt, ettől még nem mindenkit terhel meg ennyire már 20kg. Az eü problémák nálam sokkal később jöttek, nagyobb feleslegnél. De ez már a múlt, rég lefogytam.

2024. máj. 30. 15:23
 17/17 anonim ***** válasza:
63%
Igen összejönnék, hiszen én is kövérebb vagyok.
2024. máj. 30. 18:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!