Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy jól kereső férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy jól kereső férfi szereti a párját, akkor költ rá?

Figyelt kérdés

Sok barátnőm mondogatja, h nem is szeret a párom, mert nem hordoz a tenyerén.

Saját vállalkozása van, sokszorosát keresi az en fizetésmnek, de kb mindent felesbe fizetünk.

Nincsenek utazgatások, semmi..

Barátnőim szerint majd az igazit fogja kényeztetni mert megteheti-csak az nem én vagyok

2024. máj. 27. 20:46
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
67%
És egy rosszul kereső férfi is költ a párjára ha szereti!
2024. máj. 28. 14:26
 32/33 anonim ***** válasza:
49%

29,30# A házimunkát, mint írtam, én felosztom 1:1. Nem várom el, hogy a nő csináljon mindent! Szopni meg nem kötelező, de azt általában mindkét fél szeretni szokta. A dugást is. Tudtad, hogy az a kölcsönös örömszerzésről szól? Tehát eddig ez egál.

És hogy még egálabb legyen, fizetés is megy közösben, nem vagyok senki bankautomatája, ezt el lehet felejteni.

2024. máj. 28. 14:28
 33/33 anonim ***** válasza:
34%
Házimunka fel van osztva, a szexet meg nem nyújtod, mert oda-vissza jó mindkettőtöknek (remélem). Nyújtani a fizetősök szokták..
2024. máj. 28. 14:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!