Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy jól kereső férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy jól kereső férfi szereti a párját, akkor költ rá?

Figyelt kérdés

Sok barátnőm mondogatja, h nem is szeret a párom, mert nem hordoz a tenyerén.

Saját vállalkozása van, sokszorosát keresi az en fizetésmnek, de kb mindent felesbe fizetünk.

Nincsenek utazgatások, semmi..

Barátnőim szerint majd az igazit fogja kényeztetni mert megteheti-csak az nem én vagyok

2024. máj. 27. 20:46
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
30 szavazat
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
41%
Normális keretek közt igen, tehát nem az jelenti azért a szeretetet, hogy az ő pénze automatikusan a rendelkezésedre áll, de mindent felezgetni dugópajtikkal szoktak az emberek. Pláne, ha el sem mentek semmi normális programra, mit felezgettek akkor, a McDriveot meg a heti bevásárlást?
2024. máj. 27. 20:49
 2/33 anonim ***** válasza:
67%
Jól mondják a baratnőid.
2024. máj. 27. 20:50
 3/33 anonim ***** válasza:
52%
Amelyik no nem veszi termeszetesnek arra szoktam, amelyik elvarja neki soha.
2024. máj. 27. 20:55
 4/33 anonim ***** válasza:
21%
Nem rá, hanem RÁJUK, kettőjükre. Egy. Kettő: mi ez az oksági viszony? Nem a költésben kellene mérni a szeretetet. Főleg nem azért költők, mert így vagy úgy keresek, hanem mert költeni muszáj, pénz nélkül nem adnak oda neked semmit.
2024. máj. 27. 20:56
 5/33 anonim ***** válasza:
48%

Pontosan így, ahogy 3as mondja.

F

2024. máj. 27. 20:59
 6/33 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem igen. Úgyhogy egyetértek a barátnőid meglátásával.
2024. máj. 27. 21:09
 7/33 anonim ***** válasza:
37%
Nem feltétlenül. Örülhetnél neki, hogy egyenlőként kezel téged. Ez a tisztelet jele.
2024. máj. 27. 21:11
 8/33 anonim ***** válasza:
25%
Az egyenjogusagert harcoltatok, nem? :D
2024. máj. 27. 21:13
 9/33 Anton Chigurh ***** válasza:
85%

Jól kereső férfiként mindig is felajánlottam a jól kereső barátnőmnek, hogy fizetek, amikor programokat csináltunk, vagy elmentünk étterembe, stb.

Nyilván nem turkáltunk egymás pénzügyeiben, de tudtuk mindketten egymásról, hogy a munkánk miatt nem keresünk rosszul.

Ez egy gesztus volt a részemről, hogy felajánlottam, és legfeljebb felhozta azt, hogy egyszer én fizetek, egyszer ő...vagy akár felezhetünk is.

Ha egy férfi annyira sóher, hogy egy közös vacsorát sem akar neked fizetni, akkor van egy rossz hírem: nem ő a megfelelő férfi számodra.

Egyébként nem ebben mérik a szeretetet, ez csak odafigyelés kérdése.

2024. máj. 27. 21:24
 10/33 anonim ***** válasza:
94%

Az első férjem nem keresett jól, de nem kellett felezgetnünk semmit, meghívott cukiba, hamurgerezőbe, karácsonykor azt mondta válasszak valamit, van rá 70 ezer ftja(22 éve!).

A párod sz@revő!

2024. máj. 27. 22:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!