Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy jól kereső férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy jól kereső férfi szereti a párját, akkor költ rá?

Figyelt kérdés

Sok barátnőm mondogatja, h nem is szeret a párom, mert nem hordoz a tenyerén.

Saját vállalkozása van, sokszorosát keresi az en fizetésmnek, de kb mindent felesbe fizetünk.

Nincsenek utazgatások, semmi..

Barátnőim szerint majd az igazit fogja kényeztetni mert megteheti-csak az nem én vagyok

2024. máj. 27. 20:46
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
27%

Nem szeret, ezért zsugori veled!

Kár ezt tovább ragozni!

2024. máj. 28. 09:29
 22/33 anonim ***** válasza:
63%
21# A zsugoriság tényleg gáz, de itt a felesben fizetésen is problémáznak...
2024. máj. 28. 09:45
 23/33 anonim ***** válasza:
0%

Megyünk nyaralni, fizeted a felét.

Tehát nulla ftomba kerülsz, de szeretlek 😂😂😂😂😂

2024. máj. 28. 09:49
 24/33 anonim ***** válasza:
38%

23# Igen, mert így korrekt. Nem vagyok senki pénztárcája. Harmadszor is leírom: nem pénzben mérjük a szeretetet.

Hogy lehet ennyire értetlen valaki? Na az ilyeneknek én sem vennék egy kólát se...

2024. máj. 28. 09:51
 25/33 anonim ***** válasza:
38%
Miért kellene bármit is fizetnie? Hiszen szereted, te sem a pénzéért vagy vele! Az meg, hogy jobban keres, az ő érdeme, nem te segítettél neki beindítani a vállalkozást, jó hogy nem kérsz mindjárt osztalékot is.
2024. máj. 28. 10:54
 26/33 anonim ***** válasza:
62%
A férjem is 3x többet keres nálam, mégis felesbe álljuk a kiadásainkat. Nem fillérezgetünk, ha pl. étterembe megyünk, akkor egyszer én, egyszer ő fizet. Amíg táppénzen és gyeden voltam, addig ő sokkal többel szállt be anyagilag, hiszen közösen vállaltuk a babát és én voltam otthon kevesebb pénzért. De ezenkívül nekem teljesen megfelel az 50-50, meg sem fordult a fejemben, hogy kevésbé szeretne és én sem szeretném jobban, ha többet költene rám.
2024. máj. 28. 10:59
 27/33 anonim ***** válasza:
49%

Volt olyan nőm, akit 1,5 éven keresztül eltartottam, nyaralni vittem stb, jól megvoltunk együtt, úgy tűnt minden fsza, aztán se szó se beszéd lelépett valami random hapsival 1 óra ismeretség után. Úgyhogy innentől kezdve nekem ne jöjjön senki azzal, hogy attól leszek férfi, mert kinyitom a pénztárcámat! Könyörgöm gyerekek mintha ezen múlna bármi is! Ha minden nő szende kis ártatlan lélek lenne még azt mondanám, oké, toljunk bele jó sok pénzt, cserébe legalább kapsz egy hűséges kis menyecskét. Csak hát a valóság meg jön szembe mint te az autópályán vazze..

F\34

2024. máj. 28. 11:15
 28/33 anonim ***** válasza:
40%
Haver csaja kiutaztatta magát 2 hetes nyaralásra a srác pénzén, majd mikor hazajöttek közölte, hogy mégse szereti, sorry. Ennyit arról, hogy mindent a pasi fizessen.
2024. máj. 28. 11:18
 29/33 anonim ***** válasza:
56%

Akkor most a nő csak akkor nyújtson bármit is egy kapcsolatban, ha tuti biztos hogy együtt öregszenek meg?

Mert akkor nem mosunk főzünk takarítunk szexelünk szülünk feleslegesen , hiszen le is léphet a pasi.

Micsoda logika!

2024. máj. 28. 14:22
 30/33 anonim ***** válasza:

Én ugyan be nem kapom neki, ki tudja hogy velem marad e…..

De most nem????

2024. máj. 28. 14:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!