Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy jól kereső férfi szereti a párját, akkor költ rá?
Sok barátnőm mondogatja, h nem is szeret a párom, mert nem hordoz a tenyerén.
Saját vállalkozása van, sokszorosát keresi az en fizetésmnek, de kb mindent felesbe fizetünk.
Nincsenek utazgatások, semmi..
Barátnőim szerint majd az igazit fogja kényeztetni mert megteheti-csak az nem én vagyok

Nem szeret, ezért zsugori veled!
Kár ezt tovább ragozni!

Megyünk nyaralni, fizeted a felét.
Tehát nulla ftomba kerülsz, de szeretlek 😂😂😂😂😂

23# Igen, mert így korrekt. Nem vagyok senki pénztárcája. Harmadszor is leírom: nem pénzben mérjük a szeretetet.
Hogy lehet ennyire értetlen valaki? Na az ilyeneknek én sem vennék egy kólát se...

Volt olyan nőm, akit 1,5 éven keresztül eltartottam, nyaralni vittem stb, jól megvoltunk együtt, úgy tűnt minden fsza, aztán se szó se beszéd lelépett valami random hapsival 1 óra ismeretség után. Úgyhogy innentől kezdve nekem ne jöjjön senki azzal, hogy attól leszek férfi, mert kinyitom a pénztárcámat! Könyörgöm gyerekek mintha ezen múlna bármi is! Ha minden nő szende kis ártatlan lélek lenne még azt mondanám, oké, toljunk bele jó sok pénzt, cserébe legalább kapsz egy hűséges kis menyecskét. Csak hát a valóság meg jön szembe mint te az autópályán vazze..
F\34

Akkor most a nő csak akkor nyújtson bármit is egy kapcsolatban, ha tuti biztos hogy együtt öregszenek meg?
Mert akkor nem mosunk főzünk takarítunk szexelünk szülünk feleslegesen , hiszen le is léphet a pasi.
Micsoda logika!

Én ugyan be nem kapom neki, ki tudja hogy velem marad e…..
De most nem????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!