Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy jól kereső férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy jól kereső férfi szereti a párját, akkor költ rá?

Figyelt kérdés

Sok barátnőm mondogatja, h nem is szeret a párom, mert nem hordoz a tenyerén.

Saját vállalkozása van, sokszorosát keresi az en fizetésmnek, de kb mindent felesbe fizetünk.

Nincsenek utazgatások, semmi..

Barátnőim szerint majd az igazit fogja kényeztetni mert megteheti-csak az nem én vagyok

2024. máj. 27. 20:46
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
76%

Amúgy én is nagyon sok skótba futottam bele, de végül egy nagyvonalú férfi lett a férjem.

Nem akartam volna én sem nyújtani semmit, ha már ő sem.

Sokan dobják be ezt az aranyásó kártyát, ezzel megalázzák a nőket és akkor a nők mindenáron bizonyítani akarják hogy ők nem aranyásók és így elfogadnak egy sz@revő embert is.

Baromság!

Aki nem tud, nem akar mellettem férfi lenni, aki nem szeret, aki nem tisztel , aki irigyel tőlem mindent, az nem lehet a társam.

Volt hogy egy évig együtt voltam egy zsugori pasival mert szerelmes voltam, de szerencsére rájöttem hogy ez egy egyoldalú szerelem, azért nem tud egy szál virágra sem költeni. Haverral programozni volt pénze . Én egy üdítőt sem kaptam tőle.

Meglepődött amikor szakítottam, de gyorsan túllépett. Ennyire szeretett!

2024. máj. 27. 22:38
 12/33 anonim ***** válasza:
28%

11# Szerintem meg borzasztó felszínes ezt kizárólag ezen a síkon látni és értelmezni. Itt nem az aranyásásról van szó! Az aranyásó kártya a sértett férfiak tárházában szerepel és csak a szőnyeg alá söpri a problémát.

Amelyik nő bizonyítani akarja, hogy nem aranyásó, az már rég nem aranyásó. Az ugyanis kölcsönös egyezményen alapul, ahol a felek tökéletesen tisztában vannak a helyzetükkel. Egy üdítőre meghívás miatt senki nem fogja annak gondolni magát, legfeljebb akinek az önbecsülése a béka segge alatt van. Ne magyarázzuk ezt félre.

Nehogy már arról is mi tehessünk, hogy zsugori (tényleg zsugori!) férfiakkal jöttök össze és vagytok velük együtt, mert mondjuk jó az ágyban, nagy a farka stb, kötődési zavarok meg miegymás miatt. :D Az legyen a Ti problémátok.

Ami itt lényeges, hogy a feudalizmus óta bizony nagyott fodult a világ, és ma már TÉNYLEG minden nőnek adott a lehetőség, hogy karriert, pénzt csináljon és egyenlő félként vegye ki a részét a költségekben. Azt kell látni, hogy részben ez a Ti (nők) vívmányotok, és most szembesültök az érme másik oldalával. Lehet, hogy elvétve vannak nők, akik frusztráltak és belemennek kihasználó kapcsolatba, ahol egy üdítőt sem kapnak. Ez tényleg borzasztó! Na de vajon tényleg ez az általános?

Hát én meg nem így látom. Sokkal általánosabb az a szituáció, amikor a nők direkt arra mennek, hogy kihasználják a férfit, hivatkozva ilyen évszázados normarendszerekre, hogy a férfi nem eléggé szereti (?!), ha nem fizeti az első randit meg persze azután is mindent. És erre valahogy sosem valid érv az egyenlőség, hogy tessék felesben fizetni, mert most már megtehetitek.

2024. máj. 27. 22:59
 13/33 anonim ***** válasza:
73%

Na megint egy felezgetős!

Az ilyenektől is kiráz a hideg!

2024. máj. 28. 06:18
 14/33 anonim ***** válasza:
53%
Ha eltart a férfi, akkor joggal várja el, hogy moss, főzz, takaríts, gyereket nevelj. A barátnőid meg aranyásók.
2024. máj. 28. 08:01
 15/33 anonim ***** válasza:
40%
A férjem is vállalkozó és sokkal többet keres nálam, mi is felesbe állunk mindent. Meg sem fordult a fejemben, hogy nem szeret eléggé. Nem pénzben kell mérni a szeretetet, inkább azt nézem ahogy viselkedik velem.
2024. máj. 28. 08:11
 16/33 anonim ***** válasza:
61%

Igaza van a barátnőidnek.

Nem értem miért vagy olyannal, aki tőled sajnál mindent.

Nemhogy nem tisztel, nem is szeret.

2024. máj. 28. 08:11
 17/33 anonim ***** válasza:
0%
15# "Az ilyenektől kiráz a hideg" (nem én mondtam, a nőtársaidat idézem...)
2024. máj. 28. 08:59
 18/33 anonim ***** válasza:
49%

13# Azt vegyétek észre, hogy a "felezgetés" a legpolgáribb, legfelszabadultabb és legkorrektebb hozzáállás, ami csak létezhet egy kapcsolatban. Én úgy gondolom, hogy a párkapcsolati szabadság és függetlenség pont ebben (is) fejeződik ki. Nem vagyok senki kitartója, gazdája, nem a rabszolgatartás idején vagy a feudalizmusban élünk. A házimunka sem egy szolgáltatás, sem pedig rabszolgamunka, hanem olyasvalami, amit KÖZÖSEN csinálunk meg lehetőségekhez mérten, hiszen ezek közös igényeket szolgálnak (ne egy putriban éljünk pl.)

Rohatdul nagy elszólás ez a "legyen mellettem férfi = fizessen, különben egy zsugori paraszt", ez a férfit pénztárcának nézi, ezen egyszerűen nincs mit szépíteni.

2024. máj. 28. 09:07
 19/33 anonim ***** válasza:
48%
A "barátnők" tudnak a legjobban megmérgezni egy kapcsolatot, puszta irigységből. Nem a férfi-nő barátság az, ami nem létezik, hanem a nő-nő barátság.
2024. máj. 28. 09:08
 20/33 anonim ***** válasza:
46%
19# True!
2024. máj. 28. 09:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!