Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez a nő megfog változni ennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a nő megfog változni ennyi idősen?

Figyelt kérdés

Van egy nő akibe szerelmes lettem, nálam idosebb 13 évvel. Nincsen gyereke, nincsen testvére, rokona, anyja van de valahol vidéken lakik. Van saját lakása a nőnek itt Pesten és egyedül él.

Munkanélküli tehát nem dolgozik.

Mindig más férfiak vannak nála, de nem K..a akivel így együtt van 1-2 hetet aztán soha nem látni őket.

Most egy újgazdag teljesen bűnöző kepu rossz arcú sötét bőrű pakisztáni v indiai férfival van együtt akinek mindig más kocsija van.

És még gusztusa is van hozza ehhez a férfihoz.

A nő jól néz ki ha sminkeli magát szőke haj nagy mell sovány testalkat Ha viszont nem tesz rá magára nagy vakolatot akkor mint egy kiégett pro..ti és látszik rajta hogy már nem 20-30 éves.

A lényeg az hogy én azért szerettem bele ebbe a nőbe mert nekem a normális énjét mutatta meg 2022-ben. Nem lett köztünk semmi, de értékeltem hogy szeret kertészkedni szereti a fizikai munkát. Lehet vele értelmesen normálisan beszélgetni szinte mindenről.

És többször figyelmeztettem S nőt hogy ne csinálja ezt az életet, ezek a férfiak akikkel együtt van bármit csinálhatnak vele, pláne egy külföldi pakisztáni. De hiába.

Mit lehet tenni hogy észhez térjen ennyi idősen?

2024. máj. 27. 07:22
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/222 anonim ***** válasza:
90%
Istenem, hazudott neked és te elhitted. Ennyi történt, a te hibád, ha annyira ostoba voltál, hogy elhittél neki bármit is.
2024. máj. 27. 12:24
 52/222 anonim ***** válasza:
100%
49. Kicsit úgy hangzik, mintha tényleg szándékosan kerestél volna még munkahelyet is az ő közelében. Remélem ez nem így van.
2024. máj. 27. 12:24
 53/222 A kérdező kommentje:

52-es: nem a tok véletlen folytán..

Albérletbe laktam ott a kerületbe..és nézegettem állásokat..profession.hu és néztem hogy ujsagterjeszto és nem kell hozzá végzettség sem és kötetlen munkaidő, szabadban kell dolgozni, és egyedül.

Elmentem állásinterjúra és mondták hogy milyen területet ismersz a legjobban a kerületben. És akkor én meg mondtam hogy miket majd azokat jelöltek ki nekem.

És tavaly december óta dolgozok ebben..és nagyon tetszik is.

Aztán áprilisban oda jött hozzám ez a qva. És akkor mondja miért itt dolgozok? És miért nem keresek munkát ott ahol korábban laktam.

Tehát még ebbe is bele avatkozott.

O viszont munkanélküli semmit nem dolgozik nap közben otthon van. Délután még vagy a pasijaval találkozik vagy elmegy valahova vásárolni. Így telik egy napja neki.

2024. máj. 27. 12:33
 54/222 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy véletlenül kerültél te a lakásához 🤣🤡 Ezt írtad pár hsz-al előbb:

"Utána kezdtem odajarklani először mindenkit rám uszított, és stb. Végül napi szintű oda jarkalasal megszerettem azt a helyett és beszélgető partnerekre és Munkam is lett őt. Tehát ez mondjuk az előnye vagy ez a sors hogy én odajarkalok/jártam mindig mert mellette így szerettem bele abba kerületbe és lett ott egész tűrhető fizetésu munkám is."

Az írásaid alapján most már nem csidálom, hogy palimadár vagy, te egy full bolond vagy már ne haragudj! Igazából már azt se tudom melyikőtöket sajnáljam 🤣 Szerintem elég büntetés vagy a nőnek, így hogy egy bolond a nyakán maradt, nem tudta kivel kezd, és zaklatva lesz végig 🤣

2024. máj. 27. 13:19
 55/222 anonim ***** válasza:
100%

Tyű anyám borogass. Te tényleg bolond vagy. Odakéretted magad újságkihordásra, lettek beszélgetőpartnereid, és imádod a munkád meg a környéket 🤣

Ja mert ott tudsz koslatni utána és leskelődni!

Ráadásul azzal foglalkozzol kivel van, sötétbőrü és dohányzik, ezek aztán erős érvek kb mintha egy 10 éves mesélte volna.

2024. máj. 27. 13:25
 56/222 A kérdező kommentje:

Vagy bolonddá tett. Nem mindegy. De legalább tisztességesen dolgozok.

Jó büntetés ez neki. Nyakán is leszek. És a legrosszabb neki az hogy még csak távolságtartásit sem fog soha a büdös életbe kérni rám. Mert nincs mire, mert védve vagyok már.

2024. máj. 27. 13:26
 57/222 anonim ***** válasza:
100%
Te csak velelmezed, hogy buncselekkenyt kovetett el. De azt birosagnak kell kimondania. A tervei megosztasa veled, nem minosul igeretnek. Irasba semmit nem adott. Egy egesz iparag epul az ilyen hulyekre, akik penzeket kuldenek szex remenyeben noknek. De vannak a nokre specializalodott milliomos hercegek is, akiknek epp kene egy kis penz. Szerintem ez igy kerek tortenet, megerdemlitek egymast.
2024. máj. 27. 13:31
 58/222 anonim ***** válasza:
87%

"Nyakán is leszek."

Szóval zaklatni fogod. Csodás.

2024. máj. 27. 13:31
 59/222 anonim ***** válasza:
90%

"Nyakán is leszek"

Össze vissza beszélsz az elején azt hazudtad te csak ott laksz, és csak ott vagy. Most meg kijelented kerek perec, a nyakára jársz, és direkt odakéretted magad újságkihordásra.

Őt sem védem félre ne értsd, pont megérdemlitek egymást, és egymás büntetései vagytok. Te egy hülye vagy, ő meg egy prosti aki fogyatékost húzott le.

2024. máj. 27. 13:53
 60/222 anonim ***** válasza:
14%

Kedves Kérdező, én komolyan mondom sajnálom és azt is, hogy volt merszed kiírni a történeted és így reagálnak rá az itt lévők. Igen, átvert, igen hülye voltál, de felejtsd el ezt a ringyót és ha vannak levelezések, meg hangfelvételek akkor jelentsd fel. Amit leírtál az szélhámosság és bűncselekmény-jogtalan haszonszerzésnek hívják. Vegyél rajta revansot legális úton, sok szerencsét.

"Aki jogtalan haszonszerzés végett mást tévedésbe ejt, vagy tévedésben tart, és ezzel kárt okoz, csalást követ el. (Btk. 373. § (1) bek)"

2024. máj. 27. 15:44
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!