Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez a nő megfog változni ennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a nő megfog változni ennyi idősen?

Figyelt kérdés

Van egy nő akibe szerelmes lettem, nálam idosebb 13 évvel. Nincsen gyereke, nincsen testvére, rokona, anyja van de valahol vidéken lakik. Van saját lakása a nőnek itt Pesten és egyedül él.

Munkanélküli tehát nem dolgozik.

Mindig más férfiak vannak nála, de nem K..a akivel így együtt van 1-2 hetet aztán soha nem látni őket.

Most egy újgazdag teljesen bűnöző kepu rossz arcú sötét bőrű pakisztáni v indiai férfival van együtt akinek mindig más kocsija van.

És még gusztusa is van hozza ehhez a férfihoz.

A nő jól néz ki ha sminkeli magát szőke haj nagy mell sovány testalkat Ha viszont nem tesz rá magára nagy vakolatot akkor mint egy kiégett pro..ti és látszik rajta hogy már nem 20-30 éves.

A lényeg az hogy én azért szerettem bele ebbe a nőbe mert nekem a normális énjét mutatta meg 2022-ben. Nem lett köztünk semmi, de értékeltem hogy szeret kertészkedni szereti a fizikai munkát. Lehet vele értelmesen normálisan beszélgetni szinte mindenről.

És többször figyelmeztettem S nőt hogy ne csinálja ezt az életet, ezek a férfiak akikkel együtt van bármit csinálhatnak vele, pláne egy külföldi pakisztáni. De hiába.

Mit lehet tenni hogy észhez térjen ennyi idősen?

2024. máj. 27. 07:22
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/222 anonim ***** válasza:
100%

Miért téged? Mert te voltál éppen ott és te voltál olyan ostoba, akivel ezt meg lehetett csinálni.

Ha felpofozod, akkor testi sértés miatt a rendőrség fog elvinni; teszem hozzá, jogosan. Annyira nem értek a joghoz, hogy tudjam, pontosan milyen büntetéssel járna az ilyesmi, de az garantált, hogy te járnál rosszul. Mellesleges nem segítene, csak megerősítenéd benne, hogy megérdemelted, hogy kihasználja. Buta is vagy, de mellé még agresszív is.

2024. jún. 12. 12:33
 92/222 A kérdező kommentje:
91-es egy pofon miért is számítana testi sértésnek? Nem értem. Ha valakit megrugnak vagy akármi és nyoma is látszik akkor az annak számít. A másik meg mivel zaklatni nem zaklathatom mert az bűncselekmény nem lehetek vele agresszív mert arra is én fáznék rá. Önszántából nem fogja visszaadni a pénzt. Tehát is bukott. Én visszaszerezni nem tudom se jogilag se nem jogilag. Akkor mi marad? Ami legális és tudom őt idegesíteni vele és nem ütközik törvényekbe? Csak az hogy meg törjön egy olyan ötlet kell. És azt mondja na visszaadom inkább valamennyit csak fejezd be ezt is ezt. Ilyen ötlet kéne.
2024. jún. 12. 12:40
 93/222 anonim ***** válasza:
100%
Mi marad? Tovább lépsz és többet nem leszel ekkora palimadár, aki mindenét odaadja néhány szép szóért. Úgyse fog semmit se visszaadni, ellenben te még az életedből éveket is elpocsékolsz a piti kis bosszújaidra.
2024. jún. 12. 12:42
 94/222 A kérdező kommentje:

93-as: Nem lépek tovább mert nem tudom újra összegyűjteni a pénzt. Értsetek már meg. Ez nem 50 ezer Ft hogy majd legyintek együtt hogy tovább lépek.

Más ember aki nálam gazdagabb hajlandó akár 100 ezer forintért is pereskedni ha van róla papír. Másoknak is sok lenne ennyi pénz. Több mint 1 millióról van szó. Ha legalább a felét legalább valamilyen úton módon visszaadná már lenyugodnek valamennyire.

2024. jún. 12. 12:45
 95/222 anonim ***** válasza:
Ha ennyire fontos lett volna az a pénz, nem adtad volna oda neki a semmiért. Nem tűnt fel, hogy az első egy-két alkalom után nem kapsz semmit cserébe? Minek folytattad?
2024. jún. 12. 12:47
 96/222 A kérdező kommentje:
Bár hiába írom le ezt nektek. Mivel nem a te pénzetekrol van szó. Könnyű így ezt mondani. És igazatok is van. De előbb fogok ebbe bele halni hogyha ezt hagyom. Ha már egy éve nem tudok ezen tovább lépni akkor fog sikerülni? Nem. Undorító pénzes világban élünk ahol a milliomosok is sajnálják a másiktól meg 500 forintot is.
2024. jún. 12. 12:47
 97/222 anonim ***** válasza:
100%
Talán nem kellett volna odaadnod, mi?
2024. jún. 12. 12:48
 98/222 A kérdező kommentje:

97-es: Talán nem kellett volna ok nélkül megtévesztenie?

Látta rajtam hogy oda vagyok érte és hogy még nem volt barátnőm.

Bár tegnap már olyan volt mint egy 55 éves. Meg eleve 13 évvel idősebb nálam, mit is akart tőlem..miért mászott be az életembe

2024. jún. 12. 12:56
 99/222 anonim ***** válasza:
100%
Az ő szempontjából volt oka: a semmiért kapott mindenféle jót, ellenben te még egy ölelést se kaptál, de azért folyamatosan támogattad. Hogy miért, azt meg nem mondom.
2024. jún. 12. 12:58
 100/222 A kérdező kommentje:

99-es ez így van. Talán azért mert kezdtem örülni tavaly hogy beköszönt a jó idő. És végre jókat fogunk majd együtt csinálni. És ez lebegett a szemem előtt. És nem az hogy amint neki adom a pénzemet akkor nekem sem marad és átfog verni.

Tehát olyan érzésem volt akkor hogy tűzbe tennem érte a kezemet mert hogy olyan dolgokat mondott nekem aminek én nagyon örültem..ez olyan mintha most mondok egy példát mintha valakinek ígérnek 1 milliárdot cserébe legyen egy lakatlan szigeten egyedül emberek nélkül 2-5 éven át.

És az ember hajlamos elmenni oda mert fog kelleni neki a pénz. Csak éppen utána abba ne gondolnak bele hogy 5 évig nem beszélgetnek senkivel akkor abba akár bele is lehet halni a magányba. Emberi kapcsolatok nélkül.

Itt nálam az volt. Szerelmes voltam látta rajtam. Hogy hajlando vagyok neki bármit megtenni amire megker.

2024. jún. 12. 13:06
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!