Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez a nő megfog változni ennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a nő megfog változni ennyi idősen?

Figyelt kérdés

Van egy nő akibe szerelmes lettem, nálam idosebb 13 évvel. Nincsen gyereke, nincsen testvére, rokona, anyja van de valahol vidéken lakik. Van saját lakása a nőnek itt Pesten és egyedül él.

Munkanélküli tehát nem dolgozik.

Mindig más férfiak vannak nála, de nem K..a akivel így együtt van 1-2 hetet aztán soha nem látni őket.

Most egy újgazdag teljesen bűnöző kepu rossz arcú sötét bőrű pakisztáni v indiai férfival van együtt akinek mindig más kocsija van.

És még gusztusa is van hozza ehhez a férfihoz.

A nő jól néz ki ha sminkeli magát szőke haj nagy mell sovány testalkat Ha viszont nem tesz rá magára nagy vakolatot akkor mint egy kiégett pro..ti és látszik rajta hogy már nem 20-30 éves.

A lényeg az hogy én azért szerettem bele ebbe a nőbe mert nekem a normális énjét mutatta meg 2022-ben. Nem lett köztünk semmi, de értékeltem hogy szeret kertészkedni szereti a fizikai munkát. Lehet vele értelmesen normálisan beszélgetni szinte mindenről.

És többször figyelmeztettem S nőt hogy ne csinálja ezt az életet, ezek a férfiak akikkel együtt van bármit csinálhatnak vele, pláne egy külföldi pakisztáni. De hiába.

Mit lehet tenni hogy észhez térjen ennyi idősen?

2024. máj. 27. 07:22
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/222 anonim ***** válasza:
71%

Na és hány nő van aki válás után semmit nem kap, pedig 10-20 évig kiszolgált egy lusta disznót!

Dolgozott, mosott, főzött, takarított egy b.zira. Soha nem kapja meg a bérét!

Legalább most egy pali is át lett bacva.

Tedd túl magad rajta!

2024. jún. 12. 11:44
 82/222 anonim ***** válasza:
100%

És bizonyítsd be hogy adtál neki pénzt.

Lehet hogy hazudsz és semmit soha nem kapott tőled.

Az hogy mondasz valamit az nem bizonyíték.

2024. jún. 12. 11:45
 83/222 A kérdező kommentje:

81-es: A különbség az hogy nekem soha nem volt barátnőm. És nagyszerűen éreztem magam előtte a egyedül. O szállt be az életembe. Nekem ehhez semmi közöm hogy O milyen életet él. De mégis engem károsított meg. Ha fél évig együtt lettünk volna, és úgy vert volna at

Akkor azt mondom nehéz de túl lehet lépni. Na de most mondom mégegyszer alig találkoztunk és semmi nem volt köztünk

2024. jún. 12. 11:46
 84/222 A kérdező kommentje:

82-es: hangüzenetek például.

Smsek. Üzenetek. Messengeres üzenetek.

2024. jún. 12. 12:07
 85/222 anonim ***** válasza:
100%
Rendben, bizonyítottan hazudott. Ezt még nem tudod jogi útra terelni.
2024. jún. 12. 12:08
 86/222 A kérdező kommentje:

Pl a kabát vásárlások bár azt már lehet leírtam. Ugye nekem eladott 3 kabátot 400 ezerért azzal a címszóval hogy majd tudja forgatni a pénzt és ha ennyiért megveszem tőle akkor O is vesz nekem drágább dolgokat és még kabátom is lesz.

Kifizetteem neki. Később kiderült hogy nem is érnek annyit hanem sima céges kabát az egyik mondjuk.

Majd novemberben azt mondja amit felvettem hogy másnak két milliót is megérne ez a kabát mert hogy rajta van az ujjlenyomatom. Tehát ezt mondta. Így már ezzel a mondataval elismerte hogy becsapott mivel ő is tudatában volt annak hogy ezek a kabátok semmit sem érnek szinte.

Csak erre ment el 400 ezer Ft.

Amiről szintén vannak bizonyítékaim az a kezelésére fordított pénz.

Illetve a dolgaim amik nála maradtak..és azzal érvel hogy nekem azok nem kellettek úgysem és eladta őket. Miközben én nem kölcsön adtam neki és nem is ajándékba hanem nála maradtak és mivel úgyis barátok voltunk O elmondása szerint gondoltam majd úgyis elmegyek érte valamikor.

Privát szobámbol vitte el őket.

Kajalos élmény mozi stb. Ezekről is vannak hangüzeneteim illetve smsek.

Amiket mind én fizettem neki..

2024. jún. 12. 12:13
 87/222 anonim ***** válasza:
100%
Ebben semmi illegális nincs, egyszerűen buta voltál. Buta és naiv voltál, amit ő ugyan kihasznált, de nem törvényesellenes módon.
2024. jún. 12. 12:16
 88/222 A kérdező kommentje:

85-os

.de lehetne csak évekig tart. Rendőrok is azt mondtak. És nagyon sok pénzbe kerül.

Más ha nem ennyire jó fiú mint én egy sima veréssel intezne el a dolgot. Mert egy ilyen nő nem érdemel mást.

Csak akkor O majd feljelentette azért. De sajnos kezdek már arra hajazni.

Mert már nem bírom. Ahogyan férfiakkal banik, rángatja őket. Mindig mással van. Tárgyként kezeli őket. Ahogyan engem is. És nagyképűen csak annyit mond hogy neki vannak adottságai ő bármit megtehet bárkivel.

Ezt a mosolyt kéne letörölni az arcáról mert ez nem igy van. Valszeg azért nem tud távolság tartásit kérni ellenem mert más rendőrségi ugye is van. De így hogy engem provokál hogy majd bemegy a munkahelyemre és elintézi hogy ne dolgozzak abban a kerületben..tegnap ezt mondta elérte nálam a türes biztosítékot. Lehet azt várja hogy felpofozzam.

2024. jún. 12. 12:19
 89/222 A kérdező kommentje:
87-es: Ez oké. De miért engem? Mivel érdemeltem ki? Mert azok a férfiak akiknek csak a nő sperma uritesnek jó. Ezek megérdemlik azt hogy kihasználják őket S nő. De én csak szerelmes voltam állandóan segítettem neki amiben csak megkért.
2024. jún. 12. 12:28
 90/222 A kérdező kommentje:
Szerintetek ha fekpofozom akkor utana én mit kaphatok? Csak sima egy arc pofon. Hátha utána belátja hogy nem volt szép dolog amit velem csinált.
2024. jún. 12. 12:30
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!