Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez a nő megfog változni ennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a nő megfog változni ennyi idősen?

Figyelt kérdés

Van egy nő akibe szerelmes lettem, nálam idosebb 13 évvel. Nincsen gyereke, nincsen testvére, rokona, anyja van de valahol vidéken lakik. Van saját lakása a nőnek itt Pesten és egyedül él.

Munkanélküli tehát nem dolgozik.

Mindig más férfiak vannak nála, de nem K..a akivel így együtt van 1-2 hetet aztán soha nem látni őket.

Most egy újgazdag teljesen bűnöző kepu rossz arcú sötét bőrű pakisztáni v indiai férfival van együtt akinek mindig más kocsija van.

És még gusztusa is van hozza ehhez a férfihoz.

A nő jól néz ki ha sminkeli magát szőke haj nagy mell sovány testalkat Ha viszont nem tesz rá magára nagy vakolatot akkor mint egy kiégett pro..ti és látszik rajta hogy már nem 20-30 éves.

A lényeg az hogy én azért szerettem bele ebbe a nőbe mert nekem a normális énjét mutatta meg 2022-ben. Nem lett köztünk semmi, de értékeltem hogy szeret kertészkedni szereti a fizikai munkát. Lehet vele értelmesen normálisan beszélgetni szinte mindenről.

És többször figyelmeztettem S nőt hogy ne csinálja ezt az életet, ezek a férfiak akikkel együtt van bármit csinálhatnak vele, pláne egy külföldi pakisztáni. De hiába.

Mit lehet tenni hogy észhez térjen ennyi idősen?

2024. máj. 27. 07:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/222 A kérdező kommentje:

10-es: Ezzel mondasz valamit igen. Magyar férfi már nem is jó nekik.

Bár nem ide tartozik de youtuben van az a magyar nő akinek van nyelviskolaja és magyar szavakra tanítja az amerikai férjét.

Én nem sajnálom hogy külföldiekkel vannak mert penzesek. Ahogy ettől a qtol sem akiről szól a kérdés.

Viszont az hogy engem megtévesztett, kihasznált, anyagilag és érzelmileg is és most nem leszek erkölcsös de sze.x sem volt köztünk, én ezt undorítónak találom barkivel szemben is csinálnak ilyet.

Rendőrségnel voltam már amúgy ez ügyben pénzes dolog miatt. Polgári peres eljárást javasoltak.

Viszont ezek pénzbe kerülnek és mivel hangüzenetet nem nagyon lehet felhasználni sem videót még több évnyi pereskedés nem hiszem hogy lesz belőle valami ha elinditom.

A másik hogy pszichológiailag a nyakán lenni ugye amit mai napig csinálok hiszen egy területen lakunk szinte annyi hogy én egy lépcsőházzal arrébb. Tehát őt ez látszik rajta idegesíti egyre jobban. Múltkor is beszólt nekem a nő. Meg fenyegetett hogy fejbe..ba..Sz majd, én erre még mondtam hogy állok elébe.

2024. máj. 27. 08:04
 12/222 anonim ***** válasza:
96%
Amikor megismert egyből levágta rólad hogy egy lúzer,lehúzható balek vagy,ügyesen manipulált és le is rántott rólad annyi zsét amennyit tudott. Szexuálisan nulla vonzalmat érez irántad,nem vagy férfi a szemében csak egy szánalmas nyominyerek. Önként adtad oda neki a pénzedet a semmiért,ez a te saját döntésed volt,a te felelősséged. Az egyetlen amit tehetsz az hogy tanulsz az esetből és legközelebb nem hagyod hogy kihasználjanak. Amúgy szerintem nem nagyon lesz legközelebb mert már a leírtakból lejön az hogy te egyszerűen egy gáz alak vagy akit a nők alapból kilométerre elkerülnek szóval nem tudom elképzelni azt hogy egy nő őszinte érdeklődést mutasson irántad.
2024. máj. 27. 08:08
 13/222 anonim ***** válasza:
100%

Te is csak egy voltál a többi közül akiket lehúz. Azzal a különbséggel hogy a többiek szexért adják a pénzüket, te meg lúzerként a semmire..

Jó reggelt!

14/222 anonim ***** válasza:
96%
Ha te voltál olyan hülye, hogy pénzelted, nem lopta el a szó szoros értelmében akkor nem tehetsz semmit! Hiába fogod nyaggatni csak azt éred el, hogy ő fog téged feljelenteni. Én nekem mindegy mit csinálsz. De akkor se változtathatsz meg egy qrvát.
 15/222 anonim ***** válasza:
92%
Még mindig ezen kérődzöl fiam? Mond, neked nincsen életed, munkád, barátaid, hogy még most is egy ilyen a kván rágódsz, aki jókat röhög a naivitásodon? Nem vagy jobb nála, ha normális nőkre nem vagy képes gondolni, csak erre a züllött, öregedő némberre. Kezeltesd magad, ideje lenne már, mert mentálisan ugyanúgy problémás vagy mint a vágyaid tárgya.
2024. máj. 27. 08:11
 16/222 anonim ***** válasza:
91%

Mekkora madár vagy te hallod! 😂

Szerintem csináltassatok közös tetkót, az annyira cuki! Majd a pakisztáni maffiózóknak mutasd meg hogy a nő valójában a tiéd, ott van a micky és a minnie tetkó. Közben a fizud felét add oda a nőnek havonta! 😂

2024. máj. 27. 08:13
 17/222 A kérdező kommentje:

13-as igazad van. 12-es: nem tudok tanulni. Hiszen O volt az első nő aki volt nálam, főzött nekem, keresett engem mindig, moziban voltunk sokat, ígérette a nyaralásokat is és stb. Azert nem tudok tanulni, mert teljesen átvert. Illetve lehet tanulni de 4 evnyi pénzem elvesztését vagyis tulajdonképpen egy zöld kukába kidobalasat mert kb. Ez történt nem tudom magam túl tenni. És vagy feldolgozom és agydaganatot kapok vagy ártok neki én is ott ahol tudok törvénybe nem ütközően.

Pl. Amit előbb írtam hogy zavarom őt a jelenlétemmel.

Újra összegyűjtenem nekem azt a pénzt kb 6 ev lenne. Csak már én sem vagyok 20 éves.

Ezért nem tudom feldolgozni és innen látszik nagyon jól manipulált engem hogy én bele szeressek és kicsaljon tőlem pénzt.

2024. máj. 27. 08:15
 18/222 anonim ***** válasza:
86%

Kérdező ha olyan hülye vagy hogy odaadod az összespórolt pénzedet egy lehúzós nőnek, akivel meg csak nem is szexeltél, senki mást ne hibáztass csak saját magadat! Egy idősebb rafkós nő túljárt az eszeden ez van! Ez volt a tanulópénz!

Ha zaklatod és koslatsz utánad még fel is fog jelenteni!

Volt egy külföldi férfi ismerősöm, szerencsétlen egy lúzer alkat volt, aki azt hitte pénzzel szerelmet vásárolhat, őt egy 20 évvel fiatalabb kislány húzta le pénzzel, majd a lány felszívódott. Feljelentette a lányt és kb kinevették mivel saját önszántából adta neki a pénzt!

Ha valakinek ennyi pénzt odaaadsz szerelem ide vagy oda, azt ügyvéd által leszokták papírozni sokszor még házasságon belül is, nem hogy így! Mivel nem jogi úton adtad neki a pénzt szószerint b@szhatod, hiába mérgelődsz semmit nem érsz vele, erre a pénzre ihatsz egy pohár vizet!

2024. máj. 27. 08:16
 19/222 A kérdező kommentje:

De 18-as pont ezt mondom.

Én nem tudok mit csinálni.

Pénzemet önszántából nem fogja soha visszaadni. De az hogy én ott lakók meg ott vagyok de nem szólok hozzá nem zaklatom csak vagyok. Ezzel én őt idegesítem mert legutóbb is ezzel fenyegetett meg hogy majd megver. Én meg állok elébe. Mert ha megver akkor az személyi erőszaknak fog számítani. És ahogy nézem már egyre jobban idegesíti az hogy én ott vagyok. Én meg levagyok védve mert ott dolgozok meg lakok is. Múltkor azt mondta miért dolgozok itt és miért nem megyek egy másik kerületbe dolgozni meg más munkát csinálni. Tehát ebbe is belekötött. Pszichológia az egész. Ha nem csinálok semmit csak vagyok. Akkor és ez őt idegesíti akkor előbb utóbb megfog úgyis törni és vagy visszaadja nekem a dolgaim egy részét vagy jól megver és akkor már O sem fogja azt megúszni. És lesz miért feljenteni. Persze O is jelenthet zaklatásert mert az ilyen nőknek ez a fegyverük, de mivel erre vonatkozóan ott a hangüzenet hogy megkérdezik miért vagy itt? Hát azért mert tartozik nekem egy nő pénzzel és nem fogja visszaadni. De ezt akkor úgy minősítem mintha soha nem lett volna egymáshoz semmi közünk és ott vagyok ahol akarok mintha nem is ismernénk egymást.

2024. máj. 27. 08:42
 20/222 anonim ***** válasza:
92%
Te nem most lettel luzer, egesz eletedben az voltal. Az, hogy meg csak most szembesitett vele az elet egy ilyen lenyulas altal a szerencsednek koszonheto. Kezdj el felnoni, kezdhetned azzal, hogy vallalod a tetted kovetkezmenyet, es nem sirankozol tovabb a felelotlenul elszort penzed utan.
2024. máj. 27. 08:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!