Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet úgy bepróbalkozni/elutas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet úgy bepróbalkozni/elutasítást kapni, hogy nem mondjuk ki, csak metakommunikációban történik?

Figyelt kérdés

Nyilván lehet olyan, hogy pl. az egyik fél rajongva vágyakozva nézi a másikat, mire a másik hűvös viselkedésével egyértelművé teszi, hogy kár a gőzért.

Ez pl. elutasításnak számít? Ugye szavakban nem volt semmi kimondva, de azért lezajlott egyfajta kommunikáció.

Aki ilyen vágyakozó pillantást kap, bepróbalkozásnak éli meg? Aki a hűvös viselkedést kapja, elutasításként éli meg?

máj. 25. 22:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nálam ez abszolút működne és volt is már rá példa. Nem is tudom kontrollálni, néha kellemetlen, annyira kívülnek az arcomra az érzelmeim. Maximálisan elutasító tudok lenni pasikkal, ha úgy adódik.

Ellenkező eset is volt. Bár amit írtál, hogy vágyakozva, kicsit olyan, nem tudom.. Vágyakozva éretlen kis fruskák néznek szerintem. Mindegy szóval egyértelműen látta rajtam az illető, hogy ő is bejön nekem, pedig sokáig nem is beszéltünk, mert nem igazán lehetett, csak köszöngettünk egymásnak. Éreztem is hogy milyen boldogságos arckifejezést vált ki belőlem az illető 🙂

Aztán össze is jöttünk 🙂

máj. 26. 09:39
 12/14 A kérdező kommentje:
Vágyakozva, csábosan, nem tudom mi pontosan a jó szó erre. Mikor látod a másikon, hogy bejössz neki, kíváncsi rád, de nem tudja te nyitott vagy e ilyen ismerkedésre és valahogy tudtodra akarja adni, kipuhatolni.
máj. 26. 09:47
 13/14 anonim ***** válasza:

Túl sok volt a Romana romantikus tinilap?

Vágyakozó pillantás? Hideg elutasító nézés? WTF!

máj. 26. 09:53
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem lenne egyszerűbb ezt normálisan, mondjuk szóban intézni, nem pedig nézésekből találgatni?
máj. 26. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!