Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha megérintek egy ismerős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megérintek egy ismerős csajt, az metakommunikáció szempontjából jelentheti, hogy járni akarok vele?

Figyelt kérdés
El indíthat ez benne valamit?
2020. márc. 3. 21:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem.
2020. márc. 3. 21:12
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nyakon vágok valakit az is érintés. Nem mindegy hogy és hol érsz hozzá. Ha finoman végig simítod a karját arcát vagy a combját az tiszta üzenet. Ha a vállát lapogatod meg az tisztán baráti.
2020. márc. 3. 21:15
 3/7 A kérdező kommentje:
Ha pl. karjàt megfogom?
2020. márc. 3. 21:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán tudom elképzelni a szituációt. A kar megfogása agresszív birtokló vagy védelmi mozdulat. Legalábbis nekem kapásból ez a három helyzet jutott eszembe. Más üzenetet számomra nem hordoz. Legalábbis így látatlanban.

Hogy kell elképzelni? Beszélgettek és megfogod a karját? Nekem ez inkább birtokló vagy akadályozó mozdulat. Ha lefogják a karom inkább feszélyezve érzem magam mint kellemesen. De a konkrét szituáció ismerete nélkül nem tudom megmondani.

Ami biztos üzenet azok a finom gyengéd kedveskedő mozdulatok. Simítások hajtincs birizgálás eltűrés ilyesmi. Ami csak mélyebb kapcsolatban megengedett. Egy barátnak ilyesmit nem nagyon engedünk legalábbis nálunk nem szokás ismerősi körben pont azért mert félre érthető ha közben meg nem akarunk tőle semmit.

2020. márc. 3. 21:35
 5/7 anonim ***** válasza:
67%

Ha valamit adsz neki egy tárgyat ami egy kis tárgy és úgy adod hogy érinted finoman a kezét vagy ha profi vagy és miközben a tárgyat adtad meg is tudnád simítani miközben mosolyogsz és tetszel neki úgy el tudsz indítani benne valamit. De ugyanígy ha ő ad valami kis tárgyat a kezedbe akkor ha te úgy veszed át a tárgyat hogy a keze hozzá érjen a kezedhez úgy is tudsz elinditani benne valamit de ahhoz kell, hogy ne csak neked hanem neki is bejöjj. Tehát magyarul tetszél neki.

De van akinél lehet nem elsőre sikerül mert vannak olyan nők akik ilyen helyzetbe leblokkolnak általában az introvertált típusúak de neked kell majd ezt oldani úgy hogy vagy te dobod ki képletesen a blokkot valamilyen oldó technikával vagy neki kell eltennie a blokkot amit majd kidob mert nem kell mivel ha tetszel neki az csak akadályozna titeket.

De önmagában egy vagy több érintésből nem fogja gondolni hogy te járni szeretnél vele. Ezt egyértelműsítened kell miután már baratkoztatok, cimbiztetek, randiztatok. Van akinek fontosak a szintek nem tudom érted-e. Nem a hagyományok miatt, hanem mert máskülönbem nem tudna igazán megnyílni. Hagyni kell időt az ismerkedésre.

2020. márc. 3. 22:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyik férfi ismerősöm simogatta végig a karomat, egy kedves gesztus volt. Van barátnője, nem akart semmit. De nagyon jól esett ettől függetlenül, kedves, emberi érintés. A szövegkörnyezettől is függ.
2020. márc. 3. 23:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Lehet ez emberfüggő. En csak ahhoz érek hozzá, akihez vonzódom valamilyen szinten. Ha nem vonzódok, kerülöm az érintését amennyire tudom. De az, hogy vonzódok valakihez, nem jelenti azt, hogy akarok is valamit.
2020. márc. 23. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!