Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van tapasztalatotok a randimaskepp oldalról? Vélemény is jöhet akár közvetett módon (barát, ismerős).
Nekem személy szerint nagyon megtetszett az ötlet, hogy ilyen formában nyújtanak alternatív lehetőséget a pártalálásra és mint szingli és a társkeresés vérkeringésébe visszatérni szándékozóként felcsillant a remény, hogy egy alternatív játékos formában megpróbálnám megint a keresést.
Valahogy a jellegtelen, órákig csak a fényképeket bambuló meg a bemutatkozó szövegeket olvasgató verzió egyre kevésbé motivál.
Leszögezem nincs érdekeltségem az oldalon, nem akarom reklámozni, csak érdekelnének a vélemények/tapasztalatok. Vannak-e "beépített emberek" (hogy ha nincs sok jelentkező esetleg). Valaki próbálta-e már. Nekem izgalmasnak tűnik így elsőre!
Engem személy szerint a krimi randi, mictivity és a játszótárs verzió érdekelne.
1:Szerintem is! Nagyon messze lax? Egy alkalmat nem érne meg? Jó persze, 'valszin a többiek is Bpest. (vagy környékiek), ha messze lax és valaki szimpi lenne, akkor az meg már távkapocs lenne, így jogos lenne. :(
Az oldal szerint 3 pénz/alkalom. Szerintem az teljesen baráti! Mondjuk a belvárosban van és a parkolás necces, de akkor max "betömegközlekedek". :) (pesti vagyok - XIV. ker)
Mondjuk nincs sok időpontjuk sajna és >pont< 13-án dolgozni fogok, ehh pedig 20 szabadnapom van, csak most nagyon nem tudok cserélni. :( No nem problem, akkor májusra kiírom magamat. :]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!