Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Velem van a baj? Vagy ilyesmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj? Vagy ilyesmi mással is előfordul?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm, egy hete elhívott randira. Engem nagyon meglepett. Nemet kellett, hogy mondjak neki, mert igen bonyolult helyzetben vagyok. Eddig eszembe sem jutott, hogy vele lehetne valami. Fel sem tűnt nekem férfiként. Viszont azóta, egyre többet jár a fejemben. Ilyen mással is fordult elő, vagy én vagyok ilyen kattant?

2018. jún. 26. 19:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem például az járt már 4 napba a fejemben, hogy mákosgubát kéne csinálni....
2018. jún. 26. 19:23
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, rengeteg nőnek fel sem tűnik más addig férfiként, amíg nem a kiszemeltje és nem rágja a szájába, hogy akar valamit. Utána viszont sokszor az egót simogatja, hogy a másikkal lehetne valami. Nem vagy kattant, csak átlagos.
2018. jún. 26. 19:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Semmi baj
2018. jún. 26. 19:26
 4/5 anonim ***** válasza:
64%
Igen, velem már előfordult, hogy bár szimpatikus volt az ilettő, de valahogy nem gondoltam arra, hogy több lehetne köztünk. Aztán amikor kiderült, hogy többet szeretne, akkor meg is lepődtem egy kicsit.
2018. jún. 26. 19:55
 5/5 A kérdező kommentje:

4#

Lett belőle valami?

2018. jún. 26. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!