Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet úgy bepróbalkozni/elutas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet úgy bepróbalkozni/elutasítást kapni, hogy nem mondjuk ki, csak metakommunikációban történik?

Figyelt kérdés

Nyilván lehet olyan, hogy pl. az egyik fél rajongva vágyakozva nézi a másikat, mire a másik hűvös viselkedésével egyértelművé teszi, hogy kár a gőzért.

Ez pl. elutasításnak számít? Ugye szavakban nem volt semmi kimondva, de azért lezajlott egyfajta kommunikáció.

Aki ilyen vágyakozó pillantást kap, bepróbalkozásnak éli meg? Aki a hűvös viselkedést kapja, elutasításként éli meg?

máj. 25. 22:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Nyilván lehet és igen, ha valaki mondjuk fintorogva vagy kedvtelenül néz rám, amikor én érdeklődöm és ismerkedni szeretnék, akkor az egyértelmű jel.

Én abszolút nem bepróbálkozásnak élem meg a vágyakozó tekintetet. Lehet az bármi miatt, lehet éppen tök másra gondol, csak éppen velem beszél.

máj. 25. 22:35
 2/14 A kérdező kommentje:

1, Na ez az, hogy akár félreértés is lehet. Tehát mégis inkább a kimondott szavak után nevezhető bepróbalkozásnak/elutasításnak a dolog? Pl. elhívod randira, de nemet mond?

Ami ezt megelőzi, akkor az mi?

máj. 25. 22:42
 3/14 anonim ***** válasza:

Egyes vagyok, bepróbálkozni nem igen lehet szavak nêlkül, viszont elutasítani valakit igen.

Most gondolj bele: valakire tényleg nagyon szépen nézel, de tök semleges dologról beszéltek közben. Ha ő nyit feléd először (mondjuk randira hív), akkor ő próbálkozik be, nem te.

máj. 25. 22:50
 4/14 A kérdező kommentje:
3, De akkor a szép nézés bepróbalkozás, mert akkor mit utasítunk el szavak nélkül?
máj. 25. 22:57
 5/14 anonim ***** válasza:
Hát akkor öregem én mindenkinél bepróbálkozom, legyen az nő vagy férfi, ugyanis ha valakivel beszélek, akkor alap a szemkontaktus és nem szórnak ám mindig szikrákat a szemeim😃
máj. 25. 23:00
 6/14 anonim ***** válasza:
#4 ott a másik fél próbálkozott be, nem te. Te csak néztél.
máj. 25. 23:01
 7/14 A kérdező kommentje:
És a szép nézés + bók, az bepróbalkozás? Nem konkrét randira invitálás vagy szerelmi vallomás, csak egy dicséret.
máj. 25. 23:18
 8/14 anonim ***** válasza:
#7 Általában igen, de ez is szituáció függő. Dícsértem már meg ellenkező nemű kollegát, hogy mennyit fogyott az utóbbi időben, de semmi olyan gondolat nem volt bennem. És nyilván közben ránéztem, hiszen hozzá beszéltem.
máj. 25. 23:28
 9/14 anonim ***** válasza:

Mondok egy tipikus példát, amiről biztosan hallottál már. Szomszéd, aki egyébként tetszene, meg érdekelne. Egy munkahelyen is dolgozunk, bár nem egy területen.

Ha néha látjuk egymást akár itt, akár ott, köszönök neki, és nem köszön vissza, elfordítja a fejét. Soha életünkben egy szót sem beszéltünk, meg semmilyen módon nem befolyásoltuk egymás életét, azaz semmiképpen nem adtam rá okot.

máj. 26. 08:34
 10/14 A kérdező kommentje:
Értem, akkor ez a "meg se probáld" típusú elutasítás, mikor még nem is csináltál semmit, de már ez az üzenet fogad.
máj. 26. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!