Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolat menyire kell venni a lapot?
Más se szívesen ismerkedik olyannal, aki mindig csak azt várja hogy jelekből értsél, és vedd a lapot hogy most épp mit kéne?
Vagy csak én vagyok ilyen rossz a metakommunikációban?
Nyilván és se szívesen nyujtanék be heti 3 kérvényt hogy a párom öleljen meg, de az sem elvárható hogy mindent csettintésre találjon ki a másik.
Ti hogy viszonyultok ehhez?
Ja de nekem volt egy rébuszokban beszélő exem és rühelltem hogy állandoan hülyének néz mert pl nem értettem egy pár képes üzenetét, hogy ezzel most mit akar.
Bakker ugy kellett azt is megtudnom hogy szakít, hogy kitett nekem egy hajót (szép fregatt alkonyatban)ami siklik a vizen.
Ebbe nekem bele kellett látnom hogy ez a szakitas. Mert ez a hajo elment a képen.
Meg olyan rózsákat küldött ami fekszik a képen. (Mint koporsókon egy virág)
Mindent állandoan ki kellett találgatnom nála.
Es akkor kapcsolatban szerinted ilyennel lenni?
Es amikor nem értettem vmit, küldött egy macis képet. Aztán írja, hogy még az állatok is értik hogy mi zajlik körülöttük. Ezt akkor vegyem célzásnak gondolom, hogy lehülyéz megint.(ugye találjam én ki megint, hogy mit akar ezzel)
Nem is bánom, hogy nem járunk "télleg".
Exemet aki nem ismeri és ilyen rozsaképet kap tole, az még azt is hinné hogy szeretetbol kap virágot. Kouben ez nála azt jelenti hogy vége.
(Nem találok fekete hátterűt vagy ami mintha fekete valamin lenne) de ilyesmi csokrok.
Es ezeregy ilyen rébuszos baromsága van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!