Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti menyire vagytok toleránsak azzal kapcsolatban, ha a párotok minden alkalommal késik, vagy akár 1 órát is várat?
Nem tolerálom jelzés nélküli késést. Ma már mindenkinél ott a mobil, annyira sem méltat, hogy írjon pár szavas üzentet?
Pár perc persze nem probléma, de 10+ már igen.
Volt egy eset... Távkapcsolat, a férfi megkért, hogy ne csak szombaton érkezzek meg, menjek már péntek este, hogy egy picit több időnk legyen együtt. Amúgy tanulnom kellett volna, de ok. Neki még aznap valami túrája volt, de mondta, hogy időben ott lesz értem. Aztán amikor a buszon ültem, már írt, hogy kicsit késni fog, mert elhúzódott. Megérkeztem, és másfél órát(!) vártam rá, közben a számomra ismeretlen városban még buszoztatott is egy kicsit, mondván, hogy arra a helyre hamarabb megérkezik. Aztán nem tetszett neki, hogy nem volt valami jó a kedvem...
Na, azóta legfeljebb 15 perc fér bele. Mellesleg távkapcsolat kizárva, igaz, más okok miatt is. Öreg vagyok már bohócnak, és kényelmes is.
Semennyire.
A barátom is csak 3x tudta velem ezt eljátszatni. Hazafelé kerüljek egy hatalmasat és szálljak le félúton, hogy együtt mehessünk haza (ő 10 percre gyalog van attól a megállótól). Oké, legyen, felhívtam amikor még utaztam, neki 10 perc. Fél óra várakozás után felhívtam. Beesett egy munka, de most végzett vele, 10 perc, siet. 20 perc után felhívtam, hogy akkor én most vagy hazamegyek vagy be a munkahelyére, de ott nem maradok. Nem, nem, most veszi a cipőjét, tényleg 10 perc! És ekkor voltam hülye (3 alkalommal is...), mert tovább vártam, majdnem 2 órát, több tucatnyi csöves és csodás dikk tesókkal. És utána nem értette miért vagyok dühös, "hisztis".
SOHA többé nem mentem ezért egy kitérővel, akármennyire is kérte.
A tőlem ellopott időt már soha nem tudja potolni.
Ha pár percet késik, belefér. Ha tudja, hogy késésben van, s nem jelez, az már önmagában baj. Ha 20 percet késik, úgy, hogy nemnis jelzett, , már megyek is.
Persze élethelyzettől is függ.
Pl akart írni, hívni, de lemerült, közlekedési akadály, vagy mindkettő. De ha valaki természeténél fogva notórius késő, nem hiszem, hogy tolerálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!