Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti menyire vagytok toleránsak azzal kapcsolatban, ha a párotok minden alkalommal késik, vagy akár 1 órát is várat?
Minek adod alá a lovat! Egyik pasim volt ilyen lassu. Budán lakott en H biharban penteken feljartam hozza. Hosszú vonat utan még 15 percet varni kellett ra. Na akkor kitalaltam h korabbi erkezesi idot mondok neki akkor meg megsertododtt h akkora nem is volt ott a vonat legkozelebb joval később jött. Volt emiatt balhé.
Masik pesti pasimnak az volt a maniaja h ő a parkoloban megvar nem jön be elém a Nyugatiba a csövesek közé. Fsza volt latni h mas pasik meg kimentek a baratnojukhoz.
Pf.
Ne adj lovat alá tedd le a hatarokat!
Egyik exemmel toleráns voltam. Fogalmam sincs miért, akkor sem tudtam. Nem volt olyan randink, amiről ne késett volna legalább 20 percet, de inkább többet. Idővel már a megbeszélt időpont után fél órával kezdtem el érkezni én is, de még így is volt, hogy megváratott. Sosem szólt. Nem tudom, miért vártam meg mindig, még csak aranyból se volt a farka, lehet csak rosszul éreztem volna magam, ha csak úgy hazamegyek és beszámolok a szobatársaimnak róla, hogy felültettek. Pedig amúgy biztos vagyok benne, hogy tanult volna belőle, ha a megbeszélt randink után egy órával ő megérkezik és én meg nem vagyok sehol, mert már hazamentem. Sokszor elgondolkodtam rajta, miközben vártam rá. Rendszeresen össze is vesztem vele emiatt, képtelen volt pontos lenni, színházból is elkéstünk miatta egyszer, pedig arra együtt készülődtünk, és egyszerűen képtelenség volt sürgetni. Ez garantálom, hogy hozzájárult a kiábrándulásomhoz, de megdöbbentően sokáig tartott, amíg végül szakítottam vele. Nem erre a kapcsolatomra vagyok a legbüszkébb, el kell ismernem.
Egyébként nem vagyok toleráns. Az exem óta főleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!