Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti hányadik randin adtátok oda magatokat egy kapcsolatban? Hányadik alkalommal sexeltetek? Meddig érdemes váratni egy pasit?
hát én úgy terveztem, h minimum 1-2 hónap.... de legutóbb is besikerült már a 6. randin...egyszerűen nem tudok határozottan ellenkezni ha levesznek a lábamról
21/L
Én egy hétig bírtam várni, igaz, azalatt a hét alatt minden nap találkoztunk és a sötétben sétáltunk éjszaka. Nah az gondolatébresztő volt :)Aztán a hét végén megtörtént a dolog, és nagyon tetszett neki, mikor bevallottam, hogy napok óta csak arra bírtam gondolni... :)
20/L
ma 18:17
Ha van ios ilyen szabály akkor azt az önálló gondolkodásra képtelen hülyéknek találták ki, akik annyiba nézik a csajt hogy mikor adja meg magát és ebből következtetnek a nő használtságára! Ha hamar odaadja magát, akkor azthiszik a sekélyes idióták, hogy a csaj nagyon használt így semmit sem ér! Emberileg értéktelen! Az ilyen szánalmasan gondolkodókat jobb hamar kiszűrni!
Aki a nőt embernek tekinti és tudja hogy a szex természetes és lángoló vágy hajtja, az mielőbb meg akarja kapni a csajt és nem nézi le, ha már elsőre megvan! Mert az intelligens ember tudja, hogy ha egy nő odaadja magát akkor isteni kegyek kiválasztottja a férfi amiért hálával és odaadással tartozik, és nagy megtiszteltetés!!! A nőt pedig megbecsüli!
utolsó....ez olyan szép volt! köszönöm a nők nevében :D
21/L
Szivesen :) Sajna a nőkkel kapcsoaltban nagyon sok még itt a buta korlátolt előítélet és sablonos ostobaság! Ezek ellen harcolni kell mert különben sok az élettel megütköző fiatal lány lesz boldogtalan. :)
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!