Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 10 éves (3 éve házas) kapcsolatban váló ok, ha a pár hónapja egyetlenegy alkalommal elmentem egy prostihoz?
Első de egyben utolsó is, eléggé megbántam, maga az esemény hazudnék ha azt mondanám h rossz volt, de a lelkiismeretemmel utána annyira nem tudtam mit kezdeni, ezért többet nem megyek az tuti.
De nemtudom, bevalljam-e?
Hát ez elég necces kérdés...
Attól is függ, hogy más nehéz dolgokat mennyire tudtok megbeszélni.
Nálam válóok lenne.
Te mit szólnál ha a felesèged fizetne egy pasinak a szexért? Az nem lenne megcsalás?
Attól függ, milyen megállapodás van köztetek. Mármint a feleségeddel.
A mi kapcsolatunkba ez természetesen nem férne bele. Jó eséllyel válóok lenne, bár elképzelhetetlen, hogy ilyesmi bekövetkezzen úgy, hogy jól működik a kapcsolatunk. Ha meg nem, akkor már úgyis vége.
Nos, van egy bizonyos dolog amit ő nem akar, már sokszor beszéltem vele róla. Mivel szeretem őt és amúgy minden más jól működik, a szex is ezt a dolgot leszámítva, a szakítás gondolata fel sem merült, de nem hagyott nyugodni, és egy gyengébb időszakomban elmentem. Utána rájöttem h nem ér ez az egész annyit h emiatt félredobjam a jól működő házasságunkat.
Egyébként h nekem mi férne bele és mi nem, az egy jó kérdés. Ha megcsalna vmi munkatársával nyilván szakítanék de egy "hivatásos" már más téma mert ott nincsenek érzelmek csak a szex.
Ha olyat kérne tőlem amit nem tudok/akarok teljesíteni, és tudnám h ez minden vágya, akkor valszeg belemennék h mástól ezt megkapja... ez persze nehéz kérdés...
de mindenkinek vannak olyan vágyai amit nem lehet elfojtani..
Inkább a bizalom a kérdés, valszeg nem bíznék meg benne egy ilyen után és ő se bennem ha ezt bevallom neki. Ami pedig végül tönkretenné a dolgokat.
"Ha olyat kérne tőlem amit nem tudok/akarok teljesíteni, és tudnám h ez minden vágya,"
Az már önmagában elég furcsa értékrend, hogy egy ilyen dolog miatt valakiben felmerül, hogy mástól szerezze meg. Önző dolog nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!