Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen gyáva sok férfi? (Lent kifejtve bővebben)
42 éves nő vagyok. Felregisztráltam társkeresőkre. Kimondottan csak szexre keresek partnert. Többen is írtak rám, pedig képet se tettem ki, csak a paramétereimet és életkoromat jelöltem.
Elkezdtünk írogatni egy pasival, aki közel lakik hozzám. Volt képcsere minden fajta, intim részekről is. Minden stimmelt, pörgött a téma. Később videochat szexeltünk is, az is jó volt, tetszettünk egymásnak.
Ez így kb két nap leforgása alatt. Utána megbeszéltük, hogy két nap múlva eljön értem a srác és elmegyünk hozzá egész éjszakára erotikázni.
A találkozó napján viszont reggel óta semmi jelzés messengeren, se telefonon. Este 6-kor én írtam már rá, hogy akkor esetleg meggondolta magát? Akkor hirtelen elkezdett hevesen írni, hogy ő ezt mennyire akarja, stb, eljön értem.
Viszont nekem az a gyanúm, ha akkor nem írok rá, akkor ő elsunnyogja a dolgot. Miért történt ez? Miért volt előző napokon olyan lelkes? 40 éves emberről beszélünk.
Most arról kéne győzködnünk, hogy "deee azért vagyunk egy páran akik megbsznánk? "
Üdv a valóságban, kislány, a mi farfkunkra sem ugrik rá minden nő első szóra de még egy szexchatre sem mindig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!