Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a "vadászszem" amit itt nyomnak az incelek folyton?
"semmi melegség,erzelem ezekben a szemekben"
Egyetértek Veled. Viszont nagyon sok olyan nő van, akik ezt a tekintetet találják a legszexibbnek.
7es a maláj tigrist nem én találtam ki mástól olvastam. Onnan jön hogy 39f incel több mint egy évtizede irkalja ide ugyanazokat a mentális maszturbációit. Nagy híve a geomaxxingnak miszerint ha Ázsiában mész ott "exotikus európai férfi vagy" és "kapsz nőt". Ehhez képest ő kigeomaxxolt Malajziába ahol ugyanugy nem kapott nők és azóta erre mindenféle kifogásokat gyárt, pl. hogy a helyi szigorú vallásos közösség őt nem fogadja be és ezért hiába exotikus európai geomaxxer, nem kap nőt. Azóta is ott van, a gyakori kérdéseken pedig újra meg újra meg újra ugyanazokat a köröket ismételgeti mint vmi zavart.
Sztem elég tálaló a maláj tigris.
"Ez miért vadász? Én akkor hunyorgok így, ha a szemüvegemre vadászok a lakásban."
Ez amúgy jó volt. :D
2 megközelítés:
- az egyik, amikor egy vadász nagy napsütésben vadakat próbál észrevenni a távolban, sokszor a tenyerét a szemei felé teszi, hogy ne süssön bele teljesen a nap, de így is hunyorítania kell, mert így is éri valamennyi napfény a szemét.
- a másik megközelítés: olyan ez a tekintet, mintha egy szexre éhes csávó próbálná leVADÁSZNI az "áldozatát" egy buliban, tehát egy olyan csajt, akit leitathat, aztán hazavihet és jól megdughat.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!