Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van a ruhatáratokban bármilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van a ruhatáratokban bármilyen olyan ruha, amit a párotok nagyon kedvel és kifejezetten szereti, ha azt viselitek?

Figyelt kérdés

Ha igen, mi ez a ruhadarab, és miért szereti??

Ha a korotokat és nemeteket is mellékelitek, azt megköszönöm 🙂

2024. máj. 14. 12:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
65%
Bugyik :D és fürdőruha, szoknyák több is, leggings, body, kapucnis pulcsi, fehér nyári ruha, egy mintás póló, egy sportos ujjatlan, fekete póló különleges nőies szabással, ebből kétféle is, stb biztos van még amire azt mondta hogy ez a ruha csinos vagy aranyos.
2024. jún. 26. 21:46
 12/17 anonim ***** válasza:
Kifejezett ruhadarab nincs, de nagyon szereti, amikor fekete ruhákban vagyok, vagy királykékben. 35N
aug. 2. 15:59
 13/17 anonim ***** válasza:
Lukas zokni
aug. 6. 05:14
 14/17 anonim ***** válasza:
65%
Még 2007-2008 körűl történt. Főiskola albérlet párommal és két barátnőjével laktunk együtt. Tv-s szobából lehetett kimenni az erkélyre dohányozni. 2 barátnő kiment cigizni az náluk 1óra is volt, mi tvztünk, páromon egy zöld középhosszú bővebb szoknya. 21-22éves lehettem kb minden jobb érintésétől állt a..... szemből az ölembe űlt bugyi félre huzva szerintem a nadrágomon csak a zipzár volt lehúzva és kint a .... Amikor a lányok bejöttek a cigizésből is benne voltam de a szoknya takart. Ahányszor felvette felizgúltam az emléktől.
aug. 25. 07:02
 15/17 anonim ***** válasza:
77%
Én mindig vagy szoknyába vagy egészruhába járok, hozzá magassarkú elegánsabb vagyok az átlagnál. Többnyire harisnyával, de sokszor meglepem a férjemet, hogy egy szép csipke mintás combfixet veszek fel. Imádja. Autóban ülve mindig úgy helyezkedek hogy észrevegye, pl egy vacsi előtt. Így egész vacsi alatt tudja hogy mi vár rá utána.
aug. 25. 07:50
 16/17 anonim ***** válasza:
Francia bugyi , ki emeli a sunat.
szept. 16. 23:45
 17/17 anonim ***** válasza:
Szereti a szűkebb melegítőnadrágjaimat, azt mondja nagyon jól kihangsúlyozzák a fenekem formáját (kerek).
okt. 10. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!