Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom leakart húzni és sunyizik?
Volt már több alkalom, hogy elmentünk együtt 1 napos kirándulásokra, ilyenkor mindig airbnb-t foglaltunk. Mivel én vagyok beregisztrálva és sokszor is szoktam foglalni ott, szeretem kiválasztani a szállást mindíg én foglaltam, és azonnal oda is adta az árának a felét mindíg kérdezte mennyit adjon.
Most legutóbb 1 héttel ezelőtt fel se ajánlotta, hogy kifizeti a felét, azóta már találkoztunk a héten többször is gondoltam hátha elfelejtette.
Szeretném leszögezni a legelején, egyáltalán nem a pénz ami érdekel ebben a történetben, inkább az hogy szerintetek egy ilyet ellehet felejteni? Ha aznap el is felejti rá napok múlva sem emlékszik szerintetek?
Mielőtt mondanátok ti azonnal szóvá tennétek a pénzt adja ide stb, nem a pénz az elsődleges probléma számomra, hanem ezt tudatosan sunyizta el szerintetek?
HA már eleve gyanús neked, akkor sunnyog. Gerinctelen húzás. Ha nincs pénze, szólhatna előre, jelezhetné, mert akkor van lehetőség eldönteni, hogy mentek-e így is, meg hogy tudod-e neki hitelezni. Van választásod. Ő viszont a lehető legpatkányabb megoldást választja: elmegy, jól érzi magát és kussol. Nem a pénz miatt, hanem a dolgokhoz való hozzállás miatt lenne nekem ez teljesen elfoadhatatlan.
Ha legközelebb találkoztok, írd meg neki, hogy lóg neked x összeggel, amit múltkor elfelejtett odaadni, hozza azt is magával, legyen kedves.
Mivel te vagy a nő ,ez így gáz.
Mondd meg neki őszintén,hogy bánt a dolog. Mi az hogy még csak felsem hozza. Ne hagyd magadra kapatni ,mert előbb utóbb megjárod. Egy normális férfi megemlítené,és mondaná hogy oda adja majd a másik felét ,és nem hagyná,hogy baratnője fizesse az egészet. Nem meghívás volt ha annak vette. Beszéld meg vele,de szerintem ez így már elég necces kapcsolat
12#
Ha a férfi nem fizet gáz de ha a nő az oké?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!